Otthon kaptak ki a portugálok

2016. március. 26., 10:07   |    

Otthon kaptak ki a portugálok

A bolgár válogatott 1-0-ra legyőzte a magyar válogatott Eb-csoportellenfelét (és egyben vb-selejtezős ellenfelét) Leiriában.

A magyar válogatott június 22-i Eb-ellenfele, Portugália pénteken lejátszotta első idei nemzetközi mérkőzését, az ellenfél a bolgár együttes volt. Fernando Santos szövetségi kapitány a kezdőcsapatban lehetőséget adott egy-két kevesebb nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékosának is, a fordulás után pedig mind a hat cserelehetőségét kihasználta. Cristiano Ronaldo éket játszott, és végig a pályán volt, de ezen a napon ő sem tudott gólt szerezni.

A bolgárok a 19. percben honosított játékosuk, a korábbi brazil U21-es válogatott Marcelinho révén szereztek vezetést. A portugálok a folytatásban óriási fölényben futballoztak, de hiába lőttek 19 szögletet, és rúgtak harmincszor kapura, nem tudták megszerezni az egyenlítő találatot. A portugál válogatott kedden Belgiumot fogadja felkészülési mérkőzésen.

A portugálok összeállítása:

A. Lopes – Vieirinha, Bruno Alves, Pepe, Eliseu (Guerreiro, 81.) – W. Carvalho (R. Sanches, 74.) – Joao Mario (D. Pereira, 75.), Rafa Silva (Quaresma, 65.), Adrien Silva (Danny, 65.), Nani (Eder 83.) – C. Ronaldo.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS