Pápán sem tudott nyerni a DVSC

2010. november. 26., 21:13   |    

Pápán sem tudott nyerni a DVSC

A Monicomp Liga 16. fordulójának nyitómérkőzésén a DVSC-TEVA 1-1-es döntetlent játszott a Lombard Pápa Termál otthonában, Mirsad Mijadinoski góljára Rajnay Attila válaszolt. A fővárosi derbin sem bírtak egymással a csapatok, a Vasas egy ponttal távozott a Budapest Honvéd otthonából.

A hajrában mentett pontot a Pápa

Lombard Pápa Termál FC - DVSC-TEVA 1-1 (0-0)
Vezette: Vad II. István (Ring György, Butkai ZSolt)
Gólszerző: Rajnay a 84., illetve Mijadinoski a 71. percben
Kiállítva: Fodor a 89. percben

Az első percekben kissé visszafogott teljesítményt nyújtott a két gárda, tíz percet kellett várni az első lehetőségre. Ekkor a Debrecen került helyzetbe Szakály Péter révén, a középpályás lövése után a labda nem sokkal suhant el a bal sarok mellett. Az első félidőre kiegyenlített játék volt a jellemző, ám a kapu előtt inkább a vendégek voltak veszélyesebbek. A legnagyobb helyzet Kabát Péter előtt adódott, aki egy kipattanót lőtt rá, a labda a kapufáról pattant vissza a mezőnybe. A szünet után már inkább a hazaiak irányítottak, de a Pápa sem tudott betalálni. A 71. percben végül a DVSC szerezte meg a vezetést, Czvitkovics Péter sarokrúgása után Laczkó Zsolt csúsztatta meg a labdát középen, a kapu előterében egyedül hagyott Mirsad Mijadinoski pedig közelről bevette a hazai kaput (0-1). A hajrában a Pápa kiegyenlített, Rajnay Attila 22 méterről leadott lövése után talált utat a labda a vendégek kapujába (1-1). A 89. percben Fodor Marcell buktatta Abwót, a szabálytalanságért megkapta második sárga, majd piros lapját is. A végeredmény 1-1 lett, a DVSC-TEVA továbbra is nyeretlen idegenben.


Kevés helyzet, gólnélküli döntetlen

Budapest Honvéd - Vasas 0-0

Vezette: Szabó Zsolt (Kispál Róbert, Lémon Oszkár)

Az első negyedórában mindkét csapat nyíltan kezdett, a küzdelemből azonban nem alakult ki komoly lehetőség egyik kapu előtt sem. A 16. percben Polényi Gábor a tizenhatoson kívülről lőtt, a labda a lécről pattant vissza a mezőnybe. Az első félidőben inkább a küzdelem dominált, a kapusoknak nem volt sok dolguk. A szünet után a hazaiak irányították a játékot, de komoly helyzetre a Honvéd erejéből sem futotta. A Vasas a biztos védekezésre rendezkedett be, és a kontrákra koncentrált, de csak nagyon kevés ellenakció volt veszélyes. A 76. percben Lázok János bevette a hazai kaput, de a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot. A 79. percben Hajdú Norbert tört be a tizenhatoson belülre, ballal a bal felső sarkot vette célba, de Végh Zoltán nagy bravúrral szögletre mentett. Gól a lefújásig nem született, megosztoztak a pontokon a csapatok.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS