Parádés párosítás - Kassai Viktorék a Bernabeuban

2014. november. 02., 18:48   |    

Parádés párosítás - Kassai Viktorék a Bernabeuban

Kassai Viktor lesz a játékvezetője november 4-én, kedden a Real Madrid–Liverpool slágerpárharcnak.

Pénteken még a Széktói stadionban vezette a Puskás Akadémia kecskeméti vendégjátékát, kedden pedig Puskás Ferenc egykori együttesének otthonában fújja a sípot Kassai Viktor. A labdarúgó Bajnokok Ligája B csoportjának 4. fordulójában a százszázalékos mérleggel bíró, mindhárom meccsét megnyerő Real Madrid fogadja az egy győzelmet és két vereséget számláló Liverpool együttesét.

A spanyolok bombaformában vannak. A legutóbbi hat megnyert bajnokijukon huszonnyolc gólt szereztek, eközben az El Clásicón a Barcelonát is megverték, utóbb Granadában diadalmaskodtak 4-0-ra a La Ligát vezető „galaktikusok”. A harmadik Aranylabdájára pályázó Cristiano Ronaldo ötvenedik gólját jegyezte az idén, és a portugál sztár sorozatban a kilencedik bajnokiján volt eredményes. Eközben a Liverpool a Newcastle stadionjában kapott ki a hétvégén, és a Premier League hetedik helyén tanyázik. Kedden 20.45 órától Kassai Viktor sípjelére kezdődik a slágermeccs az Estadio Santiago Bernabeuban.

A Real Madrid–Liverpool párharc asszisztensei Ring György és Tóth Vencel lesznek, az alapvonali játékvezetői teendőket Bognár Tamás és Fábián Mihály látják el, míg a tartalék-játékvezető szerepét Kispál Róbert tölti be. A két tradicionális klub utóbbi találkozóját Liverpoolban Benzema duplájával és C. Ronaldo góljával 3-0-ra nyerték a madridiak.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS