Példamutatás a Fradi-Újpesten

2020. március. 02., 16:01   |    

Példamutatás a Fradi-Újpesten

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága által szervezett Budapesti U13-as téli futsalbajnokság döntője biztosan sokáig emlékezetes marad annak, aki látta. A fináléba az Újpest Futsal Club és az FTC Futsal jutott be.

A találkozó alatt a várható fantasztikus szurkolás hallatszott, viszont a lelátón és a pályán is a kölcsönös tisztelet volt tapasztalható. Az Újpest által 4-2-re megnyert mérkőzés után a két csapat még egy közös fényképre is összeállt.

„Lehet 2X15, 2x20, vagy 2x45 perc, amely során ellenfélként tekintünk az Újpestre, amikor már viszont vége van a meccsnek, akkor már sportemberekként, barátsággal viszonyulhatunk egymáshoz. Ez most is így volt. A két csapat egy nagyon jó színvonalú, hangulatos mérkőzést játszott. Nem mindig a jobb nyer, de a sportnak ez a szépsége. A végén mindig gratulálni kell a győztesnek, és én ezt ezúton is megteszem. Köszönöm az MLSZ Budapesti Igazgatóságnak a kitűnő szervezést, emlékezetes marad számunkra ez az esemény a döntőbeli vereségünk ellenére is!" – mondta Lengyel Béla az FTC Futsal utánpótlásedzője.

Nem meglepően Sós Lászlónak, az Újpest Futsal Club elnökének véleménye is maximum az eredmény megítélésében tér el: „A futsalban eddig is meg volt a két egyesület között a kölcsönös elismerés. Mindkét szakember barátsággal fogott kezet a mérkőzés után és a két csapat is megtapsolta egymást. A rivalizálás fontos, mert az viszi előre a sportot, de nem szabad gyűlöletre tanítani a gyerekeket. Ezért is szerettünk volna ezzel a képpel példát mutatni!”

 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS