Pénteken sorsolnak Nyonban

2006. június. 21., 15:18   |    

Pénteken sorsolnak Nyonban

Az UEFA elkészítette a Bajnokok Ligája és az UEFA-kupa selejtezőinek kiemelését. A Debrecen a BL második kvalifikációs körében kezd, a Fehérvár és az Újpest kiemeltként ugyan, de már az UEFA-kupa első selejtező körében érdekelt.

A Debrecen a második, a Fehérvár és az Újpest az első körben kezd.

A bajnok Debrecen csak a BL második selejtező körében kapcsolódik be a küzdelembe, és az első kör nyolcas számú párharcának győztesével találkozik majd. Az első körben érdekelt 22 klub párosításának kialakítására pénteken 12 órától kerül sor Nyonban; az első kvalifikációs kör első mérkőzéseire július 11-én és 12 én, a visszavágókra július 18-án és 19-én kerül sor. A második selejtező körben érdekelt Debrecen július 25-én vagy 26-án, illetve augusztus 1-jén vagy 2-án lép pályára.

A Fehérvár és az Újpest már az első selejtező körben megkezdi szereplését az UEFA-kupában. Mindkét csapatunk kiemeltként került a területi alapon kialakított, Közép-Európai sorsolási csoportba. A Fehérvár és az Újpest a következő – nem kiemelt – riválisok közül kaphat ellenfelet: WIT Georgia (örmény), Vaduz (lichtensteini), Bate Borisov (fehérorosz), Dinamo Minszk (fehérorosz), Fc Mika (örmény), Banants (örmény), FK Karabah (azeri),, Karvan Evlak (azeri), Tobol Kosztanaj (kazah), Kairat Almati (kazah). A sorsolásra pénteken 13 óra 30 perctől kerül sor Nyonban. A mérkőzéseket július 13-án és 27-én rendezik.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS