Peter Stöger: Hiszünk a saját minőségünkben

2021. augusztus. 09., 21:01   |    

Peter Stöger: Hiszünk a saját minőségünkben
Fotó: fradi.hu

A Ferencváros kedden kétgólos előnyről kezdi meg a Slavia Praha elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóját.

A zöld-fehérek múlt héten egy öngóllal és Haratyin büntetőjével 2-0-ra legyőzték a Groupama Arénában a cseh Slavia Praha együttesét.

Kétgólos előnyt szerzett a Slavia ellen a Ferencváros

Kétgólos előnyt szerzett a Slavia ellen a Ferencváros

Az előző idényben csoportkörös Ferencváros házigazdaként 2-0-ra legyőzte a Slavia Praha csapatát a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc első, szerdai mérkőzésén.

Tovább

A keddi visszavágót megelőző sajtótájékoztatón a Ferencváros vezetőedzője elmondta: továbbra is ötven százalék a Ferencváros esélye a továbbjutásra.

– Nehéz meccs lesz a holnapi egy jó ellenféllel szemben – kezdte Peter Stöger. – Jó eredményt értünk el az első mérkőzésen, egy kicsit meg is leptük őket. Felkészültünk, hogy jó munkát végezzünk a visszavágón, így bejuthatunk a következő körbe. Sok dolgunk volt az elmúlt napokban, remek munkát végeztünk az első találkozón, de az ellenféltől azt láttuk, amire számítottunk, hiszen 2021-ben csak egy meccset veszítettek el. Erős csapattal állunk szemben, felkészültünk a holnapi harcra. Hiszünk a saját minőségünkben, ez része a játéknak, erre próbálunk építeni holnap. Amin javítanunk kell, az talán az, hogy "tisztábbak", pontosabbak legyenek a passzaink. Ebben a stadionban 50-50 százalék esélye van mindkét csapatnak, a legmagasabb szinten kell teljesítenünk, remélem, ezt fogom látni.

Stöger cseh kollégája, Jindrich Trpisovsky elmondta: az első mérkőzés alapos elemzése után arra jutottak, hogy csapatának pontosabb játékra lesz szüksége, és jobb döntéseket kell hozni a kapu előtti szituációkban.

– Többször is leültünk és kielemeztük az első mérkőzést, tudjuk, hogy sok mindent máshogy kell csinálnunk, mint a budapesti meccsen – mondta a hazaiak trénere. – Sokkal jobbnak kell lennünk a kapu előtti szituációkban, a középpályán pedig nagyobb pontosságra lesz szükségünk. Budapesten a második félidőben már jobban tetszett a játékunk, de így is van miben javulnunk. Ez egy teljesen más mérkőzés lesz. El kell felejtenünk minden rosszat, ami velünk történt, míg a jókat folytatnunk kell.

 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS