Pintér Attila is megnézte Stieber Zoltán edzőmeccsét

2014. augusztus. 04., 21:45   |    

Pintér Attila is megnézte Stieber Zoltán edzőmeccsét

A magyar válogatott középpályása az ausztriai Stegersbachban lépett pályára edzőmeccsen a Hamburg színeiben.

Az Ausztriában edzőtáborozó hamburgiak hétfőn délután a török Akhisar Belediye GS csapatával játszottak edzőmérkőzést, Stieber Zoltán kezdőként egy félidő bizonyítási lehetőséget kapott a szakmai stábtól. Pintér Attila szövetségi kapitány kihasználta az alkalmat, és elutazott a mérkőzésre, hogy szemügyre vegye a válogatottnál is számításba vett középpályást.

A találkozót 2-0-ra a Hamburg nyerte meg, mindkét gól az első félidőben született, Rafael van der Vaart és a korábban Magyarországon légióskodó Artjoms Rudnevs szerezték a találatokat.

- A mérkőzés után volt alkalmam beszélgetni Zolival, egyeztettünk a válogatott programjáról, elmondtam, mit tervezünk a következő időszakra. A látottak alapján úgy gondolom, van esélye bekerülni a Hamburg kezdőcsapatába, bízom benne, hogy rendszeresen játszani tudni majd a Bundesligában - mondta az mlsz.hu-nak Pintér Attila.

Egy másik kerettagot is megfigyelt a szakmai stáb, Markó Zsolt a Sopron és a Mersin Idman Yurdu egymás elleni felkészülési mérkőzését nézte meg. A törököknél Futács Márkó kezdőként 45 percet töltött a pályán, és szabadrúgásból be is talált a soproniak kapujába, ezzel a góllal lett 1-1 a félidei eredmény.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS