Piturca nem számít Mutura

2013. augusztus. 22., 15:24   |    

Piturca nem számít Mutura

Leghíresebb csatára, Adrian Mutu nélkül fogadja majd a román válogatott a magyart a szeptember 6-i, bukaresti selejtezőn. Victor Piturca megnevezte a meghívni tervezett légiósokat, s az Ajaccio csatárának neve nincs a listán.

Victor Piturca szövetségi kapitány tizenhat idegenlégióst nevezett meg a szeptember 6-i, Magyarország elleni, majd a négy nappal későbbi, törökök elleni keretéből. Mutut már korábban is többször bírálta a kapitány annak erőnléte miatt, és nem véletlenül: a román szövetség hivatalos honlapján közzétett légióskeretből kiderül, hogy a szakember nem számít a csatárra a bukaresti meccsen. Mutu eddig 73 mérkőzésen 34 gólt szerzett a román színekben, legutóbb a márciusi, budapesti találkozón talált a kapuba.

A román válogatott eddig megnevezett légiósai:

Kapusok: Bogdan Lobont (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City)
Védők: Constantin Nica (Atalanta), Paul Papp (Chievo), Gabriel Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Aszterasz Tripolisz), Razvan Rat (West Ham United)
Középpályások: Costin Lazar (PAOK), Dan Nistor (Evian Thonon Gaillard), Gabriel Torje (Udinese), Banel Nicolita (St. Etienne), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)
Csatárok: Marius Alexe (Sassuolo), Claudiu Keseru (Bastia), Raul Rusescu (Sevilla), Bogdan Stancu (Genclerbirligi)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen
Bajnokságok / Kupák
Eldőlt a kiesés kérdése a Simple Női Ligában

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS