Plusz motivációt adnak a szurkolók a válogatottnak

2015. október. 07., 17:22   |    

Plusz motivációt adnak a szurkolók a válogatottnak

Bernd Storck felhívta a figyelmet arra, hogy Feröer jó csapattal rendelkezik, ezért nem várható könnyű mérkőzés csütörtökön.

Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány megtartotta a csütörtöki, Feröer elleni Eb-selejtezőt megelőző hivatalos sajtótájékoztatóját, amelyen a játékosok közül Nikolics Nemanja vett részt. Bernd Storck kiemelte: a játékosokon érződik, hogy mindenki nagyon elszánt, a motivációban sokat segített az is, hogy kiderült, szurkolók előtt léphetnek pályára csütörtökön.

- A feröeriek már több alkalommal is bizonyították, hogy jó csapatuk van, ezt tavaly a magyar válogatott játékosai is megtapasztalhatták. A mérkőzés alakulása nagyban függ majd az ellenfél játékától is, de amellett, hogy óvatosnak kell lennünk, természetesen a meccs elejétől kezdve a gólszerzésre törekszünk. Szerencsére sok jó formában lévő támadónk van, ezért szélesek a variációs lehetőségeink elöl. Eddig a masszív védekezésünknek köszönhettük a pontjainkat, reméljük, holnap a támadók is hozzáteszik a magukét a sikerhez - fogalmazott Bernd Storck, aki azt elárulta, hogy Nikolics Nemanja kezdő lesz holnap, de a tervezett hadrendről nem kívánt beszélni. A kapitány újságírói kérdésre válaszolva elmondta: a feröeriek ereje részben a csapatjátékban keresendő, de támadóik közül többen is igen veszélyesen futballoznak, emellett a pontrúgásaikra, nagy bedobásaikra is oda kell majd figyelni.

- Tudjuk, hogy sokat kell dolgoznunk a győzelemért, de felkészültünk a feladatra, motiváltak vagyunk, annak pedig nagyon örülünk, hogy szurkolók előtt játszhatunk. Szeretnénk természetesen gólokat szerezni, de akkor is örülnék, ha csak egy találatot érnénk el, és azzal sikerülne begyűjteni a három pontot - fogalmazott Nikolics, aki Bernd Storckhoz hasonlóan kiemelte: nagyon fontos, hogy a szurkolók végig a csapat mellett álljanak, és akkor se veszítsék el a türelmüket, ha nem sikerül a mérkőzés elején megszerezni a vezető gólt.

- Kilencven perc alatt kell megnyerni a találkozót, és az egész csapat számára fontos, hogy akkor is érezzük a támogatást, ha a vártnál esetleg nehezebben alakul a meccs - tette hozzá a támadó.



A Feröer elleni mérkőzés 20.45-kor kezdődik csütörtökön. A szerdai délutáni állás szerint még mintegy 5000 belépő vár gazdára a találkozóra, a jegyvásárlásról ITT találhatóak részletes információk.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS