Polgármesteri gratuláció a kupagyőztes győrieknek

2010. április. 17., 19:21   |    

Polgármesteri gratuláció a kupagyőztes győrieknek

Győr városa nevében Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke köszöntötte a héten a nemrégiben Magyar Kupát nyert győri futsalcsapat, a Duna Takarék ETO játékosait és vezetőit.

Borkai Zsolt polgármester, Somogyi Tivadar alpolgármester és Bolla Péter kabinetfőnök a győri városháza barna termében fogadta az első nagy sikerét elérő győri együttest. A polgármester kiemelte: a futsalcsapat új színt hozott Győr sportéletébe, és az egyre növekvő szurkolótábor is bizonyítja, van létjogosultsága az együttesnek. A városvezető hozzátette, a település különös gonddal kezeli a sportot, célja többek között az, hogy olyan csapatokat is támogasson, amelyek Győr hírnevét öregbíthetik határon belül és kívül. A Duna Takarék ETO a kupagyőzelemmel megtette az első és nagyon fontos lépést, hogy valóban ilyen klub legyen.

A polgármester a gratuláció mellett a város további támogatásáról biztosította a sikeres együttest, s kijelentette, örülne, ha a bajnokság befejeztével hasonló körülmények között tudná köszönteni a bajnokcsapatot.

A győri klub elnöke, Drucskó Zoltán egy-egy, a kupagyőzelemért járó aranyéremmel köszönte meg a város vezetőinek a támogatást. Kiemelte: példaértékű, ahogyan a város ezt a fiatal sportágat és az együttest felkarolta.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS