Pontot lopott az Astra a Fraditól

2020. augusztus. 31., 11:14   |    

Pontot lopott az Astra a Fraditól

Két párharc is döntetlennel ért véget a Simple Női Liga 3. fordulójában; a DVTK és az MTK viszont nagy gólkülönbséggel nyerte meg találkozóját.

Haladás Viktória–ETO FC Győr 1–1 (0–1)

Az előző szazonban még a Haladást erősítő Öreg Cintia szerzett vezetést az ETO-nak Szombathelyen. A 29. percben esett gólra Szil Tünde válaszolt az 51.-ben, a Viktória labdarúgója ezzel már 5. találatát jegyezte a Simple Női Liga eddigi három fordulója alatt – csak a ferencvárosi Vágó Fanni előzi meg a góllövőlistán, a válogatott támadó hatnál jár.

DVTK–Kelen SC 4–0 (2–0)

A diósgyőri csapatkapitány már a 4. percben vezetéshez juttatta csapatát, Vachter Fanni után pedig Hanna Barker is betalált a 47. percben. A második félidőben Sofia Kongouli (66.) és Bianca Sandu (75.) is eredményes volt a miskolciak színeiben. A gólokra az idegenben szereplő Kelen nem tudott reagálni.

FTC-Telekom–Astra-ALEF HFC-Üllő 3–3 (2–1)

Bár az első találatot Rácz Zsófia és az Astra szerezte a 16. percben, a szünetig meg tudta fordítani az állást a Fradi: Vágó Fanni (39.) és Czellér Dorottya (45.) villant. A második játékrészben Vágó Fanni (67.) növelte a zöld-fehérek előnyét, de Sipos Lilla (73.) előbb kozmetikázott az eredményen, majd a hajrában Vicsek Nóra (85.) belőtte az egy pontot érő, egyenlítő gólt.

MTK Hungária FC–KÉSZ-St. Mihály FC 6–0 (4–0)

Pápai Emőke mesterhármast szerzett és három forduló alatt már négy gólnál jár a női mezőnyben. Előbb a 4., majd a 23. percben volt eredményes, de – miután a 15 éves Mayer Zsófia (32.) is betalált – az MTK 17 éves tehetsége a 41. percben is bevette a vendégek kapuját. A fordulást követően ismét Mayer Zsófia (56.), illetve Csányi Diána (65.) talált a hálóba.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS