Pontot szerzett Debrecenben a Ferencváros

2014. október. 26., 20:29   |    

Pontot szerzett Debrecenben a Ferencváros

Az OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi játéknapján a Fradi 2-2-re végzett Debrecenben, a Győri ETO három ponttal távozott Szombathelyről.

DVSC-Teva - Ferencváros 2-2 (0-1)
Vezette: Szabó Zsolt
Gólszerző: Varga az 56., Szakály az 58., ill. Ugrai a 15., Lauth a 79. percben

A Ferencváros a 15. percben vezetéshez jutott, Gera Zoltán indításával Ugrai Roland tört kapura, és a kifutó kapus mellett higgadtan a bal alsó sarokba helyezett (0-1). A DVSC Kulcsár Tamás és Tisza Tibor révén egyenlíthetett volna, de mindkét támadó kihagyta a helyzeteit, míg a másik oldalon Roland Lamah hibázott egy kontra végén. A fordulás után jelentős fölénybe került a Loki, és rövid idő alatt sikerült megfordítania az állást, az 56. percben Lázár Pál jobb oldali beadása után az egyedül érkező Varga József fejelt a hálóba (1-1), majd az 58. percben Somalia rossz passza után labdát szereztek a hazaiak, Szakály Péter pedig 20 méterről a kapu bal oldalába bombázott (1-2). A Ferencváros Thomas Doll két cseréje után visszajött a meccsbe, és végül a két frissen beállt játékos hozta össze az egyenlítő gólt, Busai Attila passzából Benjamin Lauth lőtt 10 méterről, estében a jobb alsó sarokba (2-2), beállítva a végeredményt.

Haladás - Győri ETO 0-2 (0-2)
Vezette: Vad II István
Gólszerző: Varga a 36., Völgyi a 42. percben

A héten edzőváltáson átesett szombathelyiek erejéből főképp a védekezésre futotta az első félidőben, csak a győriek alakítottak ki komolyabb helyzeteket, melyek közül kettőt is sikerült gólra váltaniuk a szünetig. A 36. percben Völgyi Dániel bal oldali beadását követően Varga Roland 5 méterről a bal alsó sarokba lőtt (0-1). A 42. percben Völgyi lőtt be egy szögletet a hazai kapu elé, Rózsa Dániel megpróbálta megfogni a labdát, de az a kezéből a gólvonal mögé esett (0-2). A második félidőben sem tudott sokkal veszélyesebben futballozni a Haladás, egyetlen komolyabb lehetősége Városi Viktor előtt adódott, ő azonban elhibázta a helyzetet. Az ETO is szerezhetett volna újabb gólt, de végül maradt a 0-2 a lefújásig.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS