Pontot vesztett a Fradi, nyert a Honvéd

2016. augusztus. 06., 22:39   |    

Pontot vesztett a Fradi, nyert a Honvéd

Három meccset játszottak ma az OTP Bank Ligában, mindkét listavezető botlott, nyert a Honvéd.

PAKSI FC-FERENCVÁROSI TC: 0-0
Nem változtatott Thomas Doll a múlt heti, elsöprő sikert arató kezdőcsapaton, így nem volt meglepő, hogy már az első percekben ziccerbe került a Fradi. Igaz, gólt nem sikerült szerezniük a zöld-fehéreknek, sőt, az atomvárosi zöld-fehérek átvették a kezdeményezést, és több ígéretes támadást is vezettek. Gól azonban nem született az első félidőben, bár a fővárosiak közel álltak a vezetés megszerzéséhez a félidő végén, 0-0-ás eredménnyel vonultak szünetre a csapatok. A második félidő nagyrészt mezőnymunkával telt, egy-egy helyzet ugyan adódott mindkét kapu előtt, de gól nem született, így a Ferencváros már a negyedik fordulóban elvesztette első pontjait.

DVTK-BUDAPEST HONVÉD: 0-3
Megérdemelten aratott magabiztos győzelmet a Honvéd Diósgyőrben. Már a 3. percben megszerezte a vezetést a Honvéd, miután egy szabálytalan szerelést követően Eppel magabiztosan értékesítette a jogosan megítélt büntetőt. A Diósgyőr az egyenlítés reményében beszorította a fővárosiakat, de gólt nem sikerült lőniük. Sőt, a kontrákra játszó Honvéd az utolsó percben vezetett ígéretes támadást, amit a diósgyőri védők ismét csak szabálytalanul tudtak megállítani, így jöhetett a második büntető, amit megint Eppel váltott gólra. A folytatásban sem találta játékát a DVTK, a Honvéd a meccs végén többször is eljutott a hazai kapuig. Végül Koszta egy fantasztikus szabadrúgásgóllal állította be a végeredményt: három góllal nyert a Budapest Honvéd idegenben.

VASAS-ÚJPEST FC: 0-1
Az FTC botlásával a Vasas az első helyért játszhatott hazai pályán az Újpest ellen. Ennek ellenére nem játszott jól a piros-kék alakulat, de a lilák is kihagyták a helyzeteiket, így gól nélküli döntetlen állt az eredményjelzőn a szünetben. Mindkét csapat nyerni akart, így támadócserékkel próbálkoztak a vezetőedzők - az Újpest cserélt jobban, ugyanis Bardhi a hajrában megszerezte a győztes találatot a liláknak.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS