Rangadó a Puskásban és a Hidegkuti-stadionban – bajnoki jegyinformációk

2013. november. 07., 16:09   |    

Rangadó a Puskásban és a Hidegkuti-stadionban – bajnoki jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján a Honvéd az MTK otthonába látogat, vasárnap a Ferencváros a Haladást fogadja. Jegyinformációk a hétvégére.

MTK Budapest – Budapest Honvéd (szombat, 20.00)

A mérkőzés fokozott biztonsági kockázatú, a találkozóra csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Hidegkuti Nándor Stadionba. Az MTK Budapest szurkolói csütörtökön és pénteken 16:00 és 19:30 között a Hidegkuti Nándor Stadion pénztárában vásárolhatják meg a jegyeiket, továbbá folyamatosan az interneten, valamint elővételben a TICKET EXPRESS jegyirodáiban.

Azok a szurkolók, akik bérletet váltottak, csütörtökön és pénteken 16:00 és 19:30 között a pénztáraknál vehetik át jegyeiket, amelyeket térítésmentesen állítanak ki számunkra, vagy küldjék el adataikat (név, születési hely, idő) e-mailben a jegy@mtkhungaria.hu email címre. Az e-mailben kért jegyeket a mérkőzés napján 18:30-tól a Hungária Krt. felőli pénztárnál a bérleteseknek megjelölt ablaknál vehetik át.

Interneten, a Ticket Express honlapján található a mérkőzésre szóló jegyvásárlási felület. Az internetes jegyvásárlásnál is meg kell adni nevet, születési helyet és időt. (Fontos a pontos helyesírás, mert a belépésnél egyeznie kell a jegyen szereplő adatoknak a személyi igazolványon szereplő adatokkal!) A kiállított jegyet, bankkártyával lehet kifizetni, majd ki kell nyomtatni, és ezt a kinyomtatott lapot kell bemutatni a belépésnél. A stadionban vonalkód olvasó segítségével kerül érvényesítésre a jegy.

A Budapest Honvéd szurkolói 2013. november 8-án, pénteken 16:00 és 19:00 között, illetve 2013. november 9-én, szombaton a mérkőzés napján 10:00 és 14:00 között a Bozsik József Stadion pénztárában, hétköznapokon a folyamatosan a Ticket Express jegyirodáiban és az interneten vásárolhatják meg belépőiket.

Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyek megvásárlásához legyenek szívesek magukkal vinni személyi igazolványukat. Azok a kiskorú szurkolók, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, a diákigazolványuk segítségével adhatják meg a szükséges adatokat.

KTE-Phoenix Mecano – Újpest FC

Interneten a jegy.mlsz.hu oldalon mind a hazai, mind a vendégszurkolók megvásárolhatják elővételben a mérkőzésre szóló jegyeket. Érdemes ezt a megoldást választani, hiszen amellett, hogy a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben állíthatóak ki a jegyek, egy KTE-s ajándékcsomagot, valamint egy tavaszi szezonra szóló bérletet sorsolnak ki az ilyen módon vásárlók között a félidőben. Aki a Széktói Stadionban váltana belépőt elővételben, az péntektől teheti ezt meg. Pénteken és szombaton 15-18 óráig, vasárnap délelőtt 9-12 óráig vásárolhatnak jegyeket a szurkolók, a Széktói Stadion főépületének klubtermében.

További jegyinformációk

Ferencváros-Haladás (vasárnap, 16.30)

A Ferencváros-Haladás mérkőzésre november 4-től minden hétköznap 10:00-18:00 között, valamint szombaton is 10:00-15:00 között lehetőség van elővételben belépőt váltani, valamint szurkolói kártya regisztrációt intézni a Jegyelővételi és Regisztrációs Központban (Üllői út 102.).

Vasárnap, a mérkőzés napján a Puskás Stadionban mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 10:00-tól nyit már ki pénztár, az összes pénztár 13:30-kor nyit ki. Mindkét oldalon 17:30-ig lehet jegyet váltani. A regisztrációs konténer is 10:00-kor nyit ki a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál, és a mérkőzés kezdetéig várja az érdeklődőket.

A vendégszurkolóknak csütörtökön és pénteken 9 és 17 óra között a Legea-Haladás Shopban, míg szombaton a Savaria Pláza első emeletén lehet jegyeket vásárolni a mérkőzésre. A szervezett szurkolói csoportokkal (Haladás Szurkolói Kör, Green White Army) utazók számára a drukkerek biztosítanak jegyet.

A mérkőzés előtt természetesen a helyszínen, a Puskás Ferenc stadion vendégpénztárában is vehetnek belépőket a szombathelyi szimpatizánsok.

A mérkőzés jegyárai:
„A” kategória: 2.700 Ft
„B” kategória: 1.400 Ft
Nyugdíjas/Diák: 1.200 Ft
„C” (családi) kategória: 1.400 Ft
VIP Bronz: 3.500 Ft
Vendégjegyek: 1400 Ft

További jegyinformációk

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS