RangAdó-díjak: a szavazások eredményei

2015. június. 05., 08:06   |    

RangAdó-díjak: a szavazások eredményei

A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőn ünnepélyes díjkiosztón adta át az idény legjobbjainak járó elismeréseket. Az átadó teljes felvétele megtekinthető az MLSZ TV-ben, és nyilvánosak az egyes kategóriák döntőseinek pontszámai is.



Mint ismert, a legtöbb kategóriában az NB I-es csapatok szavazták meg a legjobbakat, az összes élvonalbeli együttes vezetőedzője, csapatkapitánya, legidősebb és legfiatalabb labdarúgója adott le egy hármas listát, melynek az első helyezettje 5 pontot kapott, a második a 3-at, a harmadik 1-et. A pontszámok összesítéséből derült ki a kategória végső győztese, illetve alakult ki a három legjobb névsora.

A férfi NB I legjobb játékosa szavazás a videotonos Nikolics Nemanja győzelmét hozta, ő 149 ponttal futott be az első helyre, megelőzve a 110 pontos Juhász Rolandot és a 109 pontos Gera Zoltán. A férfi NB I felfedezettje a Kecskeméti TE fiatalja, Kitl Miklós lett 156 pontot gyűjtve, megelőzve a 101 pontos Balogh Norbertet és a 42 pontos Sallai Rolandot.

A férfi NB I legjobb vezetőedzője szavazást a bajnok Videoton FC szakvezetője, Joan Carillo nagy fölénnyel nyerte meg, 174 ponttal, a második Bekő Balázs 97.,a harmadik Thomas Doll 69 ponttal zárt.

A női NB I legjobb játékosa a ferencvárosi Mosdóczi Evelin lett 50 ponttal, őt Szabó Viktória (24) és Pádár Anita (23) követte. A női NB I felfedezettje kategóriában a győztes Magyarics Zoé 56 pontot kapott, Szakonyi Emese 40, Krascsenics Petra 36 ponttal követte őt.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS