RangAdó Díjátadó 2018: Szavazz az év legszebb góljára!

2018. június. 01., 14:16   |    

RangAdó Díjátadó 2018: Szavazz az év legszebb góljára!

Idén júniusban is megrendezésre kerül a RangAdó Díjátadó Gála, melyen a Magyar Labdarúgó Szövetség a 2017/2018-as labdarúgó szezon legjobbjait díjazza majd. Ahogy 2012 óta minden esztendőben ezen gála keretében kerül kihirdetésre, hogy kik lettek az adott szezon legjobbjai, a gálát pedig – a hagyományoknak megfelelően – idén is neves fellépők színesítik produkcióikkal. A legszebb gólról a szurkolók döntenek.

A női- és férfi labdarúgó-bajnokság legkiemelkedőbb teljesítményeit díjazó gála iránt évek óta egyre nagyobb az érdeklődés, így tavaly már az M4 Sport élőben is közvetítette, idén pedig ismét élőben lehet majd követni a június 3-án 19:30-kor kezdődő gála történéseit ugyanezen sportcsatornán. Itt derül majd ki, hogy ki lett az év női- illetve férfi játékosa, felfedezettje illetve vezetőedzője, játékvezetője valamint legsportszerűbb csapata. 

A gólkirályi címért járó trófeát is ekkor kapja meg a jelenlegi szezonban legtöbbször betaláló játékos. Ebben a kategóriában is nagyon szoros a verseny, hiszen az eddigi fordulókban a ferencvárosi Varga Roland, illetve a kispesti Davide Lanzafame volt a legeredményesebb 17 góllal, de az újpesti Novothny Soma is csak egy találattal van lemaradva tőlük egy fordulóval a szezon vége előtt.

A kategóriák győzteseiről a klubok szavazatai döntenek ezúttal is, hiszen minden klub részéről a csapatkapitány, a vezetőedző valamint a legidősebb és a legfiatalabb játékos szavaz az általa legjobbnak tartott 3-3 játékosra kategóriánként.

Az Év Gólja kategóriában azonban ezúttal is a szurkolók szavazata dönt majd. Hétfőtől péntekig a szurkolók egy TOP10-es listából választhatják ki a számukra legszebb találatot, az ezt követően kialakuló TOP3-as listából pedig a gála napján 18:00 és 19:30 között szavazhatnak ismét kedvencükre. 

A jelöltek:

Tőzsér Dániel – DVSC
Gazdag Dániel – Budapest Honvéd
Marek Strestík – Mezőkövesd
Justin Mengolo – DVSC
Kiss Tamás – Haladás FC
Szakály Péter – Puskás Akadémia FC
Joseph Paintsil – Ferencvárosi TC
Haraszti Zsolt – Paksi FC
Rácz Ferenc – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
Könyves Norbert – DVSC

A gólokra az M4 Sport hivatalos oldalán lehet szavazni.

A gála programját méltán népszerű fellépők sora színesíti. 

Tóth Vera - Farkas Izsák - Q-Cee

Tóth Vera, Farkas Izsák és Q-Cee egyedülálló formációban áll színpadra ezen az estén. A project közös pontja a Random Trip, mely keretein belül már többször is léptek fel együtt. Céljuk, hogy bemutassák egy pár perces zenei utazás alatt, hogy a klasszikus dallamok hogyan tudnak átalakulni, s eljutni a modern hangzásvilágig.

Tóth Vera – ének
Farkas Izsák - hegedű
Q-Cee - DJ, beatbox

InFusion Trio

Bemutatkozás: Az InFusion Trio 2011-ben alakult formációm tagjai mind képzett és aktív klasszikus zenészek, akik számos zenei stílusban otthonosan mozognak. A formáció különlegessége egyrészt a hangszerpark, mely elektromos hegedű, elektromos cselló és elektromos dobból áll, így effektek segítségével egy igen egyedi és érdekes hangzásvilágot alkotnak, valamint a looptechnika használata, mellyel élőben a színpadon egy dús, telt hangzást képesek létrehozni mindössze három hangszerrel. Magyarországon kívül a világ számos táján jártak már köztük Németországban, Thaiföldön valamint a 2016-os nyári olimpiai játékokon Rio de Janeiróban 3 hétig voltak a Magyar Ház hivatalos zenekara. 2015-ben a Hungary's Got Talent és a német Das Supertalent Show-n egyaránt aranygombbal kerültek a döntőbe. Repertoárjukon saját kompozíciókon kívül topsláger feldolgozások, népdal- és klasszikus zene átdolgozások is szerepelnek.

tagok: Farkas Izsák - hegedű, billentyű
Simkó-Várnagy Mihály - cselló, basszusgitár
Weisz Nándor - Dob, ének

A zeneszámról: Ezen a különleges alkalmon a formáció rendhagyó módon nem klasszikus vagy pop slágert dolgozott fel, hanem egy közismert sorozat főcímzenéjét. A tőlük már elvárható elekro-klasszikus hangzásvilággal szólaltatják meg a Trónok harca főcímét, ám zenei érdekességként elrejtettek a műben egy zenei meglepetést, szintén filmzene témakörben, de az legyen meglepetés.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS