RangAdó gólszépségverseny: bravúrt hozott Németh Norbert ollózása

2013. május. 29., 10:15   |    

RangAdó gólszépségverseny: bravúrt hozott Németh Norbert ollózása

Az MLSZ RangAdó díjátadó gálájáig lehet szavazni a szezon legszebb góljára az MLSZ Facebook-oldalán. A végső győzelemre esélyes találatokat az mlsz.hu-n is bemutatjuk.

Az Egri FC legemlékezetesebb szezonbeli győzelme egy parádés megmozdulást követően született meg, a DVSC elleni őszi találkozó egyetlen gólját Németh Norbert szerezte meg egy látványos ollózással. Ezt a találatot bármelyik országban az év góljai közé jelölnék, és a kétszeres válogatott középpályás is pályafutása egyik legemlékezetesebb góljaként emlékszik vissza rá.

- A szívem csücske ez a gól, és nem csak az idei évet, hanem a teljes pályafutásomat tekintve - mondta az mlsz.hu-nak Németh Norbert. - Nemcsak azért, mert az eddigi legszebb bajnoki gólom volt, hanem azért is, mert három pontot ért, ráadásul a bajnoki címvédő, a későbbi kupagyőztes Debrecen ellen. Mindig azokat a góljaimat szerettem a legjobban, amelyek három pontról döntöttek, még akkor is, ha esetleg a hátamról pattan a kapuba a labda, ebben az esetben azonban egy jól sikerült mozdulat után sikerült betalálni. Nagyon örültem annak a gólnak, abban bíztam, hogy ezzel sikerül lendületbe hozni a csapatot, és a bajnok legyőzése után nem lesz gond a bennmaradás kiharcolása. Sajnos a tavasz már nem a fociról szólt Egerben, én sem tudtam megismételni az őszi játékomat, pedig abban bíztam, hogy tavasszal újabb négy gólt szerezve tizenkét találattal zárhatom az évet, ami középpályásként már szép teljesítmény lett volna. Erre a meccsre azért szívesen fogok visszaemlékezni, remélem, szerzek még néhány hasonlóan szép és fontos gólt pályafutásom során.

Az idei évben egy új kategóriával bővül az elismerések sora az MLSZ RangAdó díjátadó gálán, a Magyar Labdarúgó Szövetség az OTP Bank Liga 2012/13-as idényének legszebb gólját, illetve annak szerzőjét is külön díjazza. Az év legszebb találatát egy szavazás keretében a szurkolók választják ki egy előzetesen összeállított tízes listáról. A voksokat az MLSZ Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg) található alkalmazáson belül kialakított "like-szavazás" keretében (http://on.fb.me/13uQXZZ) lehet leadni, egészen június 2-ig (az alkalmazásban a videókat megnyitva a "like" gomb megnyomásával lehet szavazni egy-egy találatra). A tízes listán szereplő gólokat az mlsz.hu-n is megmutatjuk, ezúttal Völgyi Dániel találatát az MTK ellen.

A szavazáshoz egy nyereményjáték is kapcsolódik: aki a Facebookon megosztja a szavazásról szóló posztot, részt vesz sorsolásunkon. A fődíj a RangAdó díjátadó gálán való aktív részvétel, a nyertes adhatja át az MLSZ díját a győztes gól szerzőjének. Kisorsolunk még néhány meccsjegyet a Kuvait elleni válogatott mérkőzésre, valamint egy szerencsés nyertes részt vehet a válogatott egyik edzésén Telkiben, valamint közös fotózáson a nemzeti csapat tagjaival.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS