RangAdó gólszépségverseny: Koltai kegyelemdöfése

2013. május. 20., 11:04   |    

RangAdó gólszépségverseny: Koltai kegyelemdöfése

Az MLSZ RangAdó díjátadó gálájáig lehet szavazni a szezon legszebb góljára az MLSZ Facebook-oldalán. A végső győzelemre esélyes találatokat az mlsz.hu-n is bemutatjuk.

Az idei évben egy új kategóriával bővül az elismerések sora az MLSZ RangAdó díjátadó gálán, a Magyar Labdarúgó Szövetség az OTP Bank Liga 2012/13-as idényének legszebb gólját, illetve annak szerzőjét is külön díjazza. Az év legszebb találatát egy szavazás keretében a szurkolók választják ki egy előzetesen összeállított tízes listáról. A voksokat az MLSZ Facebook-oldalán (facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg) található alkalmazáson belül kialakított "like-szavazás" keretében (on.fb.me/13uQXZZ) lehet leadni, egészen június 2-ig (az alkalmazásban a videókat megnyitva a "like" gomb megnyomásával lehet szavazni egy-egy találatra). A tízes listán szereplő gólokat az mlsz.hu-n is megmutatjuk, elsőként Koltai Tamás találatát a DVTK ellen.



A DVTK nem gyakran kap ki saját közönsége előtt, a Győri ETO elleni őszi bajnokin azonban esélye sem volt a pontszerzésre. Ez nagy részben Koltai Tamás érdeme, aki egymaga gondoskodott az ETO sikeréről, az ő mesterhármasával alakult ki a 0-3-as végeredmény. A háromból két találat ráadásul igazi bombagól volt, ezek közül választottuk ki a szebbiket, a kegyelemdöfést megadó harmadikat, amely akár a szezon gólja is lehet, ha a szavazók is úgy akarják. Koltai Tamás egyébként 22 fellépésén 8 gólt szerzett az OTP Bank Liga-szezonban, ezzel második helyen áll az újdonsült bajnokcsapat házi góllövőlistáján.

A szavazáshoz egy nyereményjáték is kapcsolódik: aki a Facebookon megosztja a szavazásról szóló posztot, részt vesz sorsolásunkon. A fődíj a RangAdó díjátadó gálán való aktív részvétel, a nyertes adhatja át az MLSZ díját a győztes gól szerzőjének. Kisorsolunk még néhány meccsjegyet a Kuvait elleni válogatott mérkőzésre, valamint egy szerencsés nyertes részt vehet a válogatott egyik edzésén Telkiben, valamint közös fotózáson a nemzeti csapat tagjaival.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS