Rangadók a hétvégi fordulóban - jegyinformációk

2013. november. 01., 10:34   |    

Rangadók a hétvégi fordulóban - jegyinformációk

A szombati DVTK-Ferencváros mellett két fővárosi rangadót is rendeznek hétvégén.

Újpest FC - DVSC-Teva (vasárnap, 16.30)

A debreceniek újpesti vendégjátéka ezúttal is rangadónak számít, még ha a házigazdák jelenleg nem is tartoznak az OTP Bank Liga élcsapatai közé. A mérkőzésre szóló jegyeket interneten a jegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A hazai szurkolók csütörtökön és pénteken 17:00 és 20:00 óra, szombaton pedig 14:00 és 17:00 óra között a Megyeri úti külső pénztárban személyesen is megvehetik elővételben a jegyeiket. Elővételben minden, Újpest-szurkolók számára kijelölt lelátórészre 10 százalékos kedvezménnyel lehet megváltani a jegyeket.

A vendégszurkolók az online jegyvásárlási lehetőség mellett a meccsnapon, a helyszínen is válthatnak belépőt a találkozóra, a két helyszíni pénztár vasárnap 14.00-17.00-ig lesz nyitva.

További jegyinformációk

Budapest Honvéd - Győri ETO FC (vasárnap, 18.30)

Vasárnap a címvédő Győri ETO a Budapest Honvéd otthonában lép pályára. Mindkét csapat 20 pontot gyűjtött eddig, a zsinórban négy bajnoki győzelemnél járó kispestiek a negyedik, a győriek a hatodik helyen állnak. A mérkőzésre szóló jegyeket interneten a jegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. Akik nem interneten szeretnék megvásárolni belépőiket - mind a hazai, mind a vendégszurkolók -, a mérkőzés napján, a Bozsik-stadion jegypénztáraiban 16:30-tól válthatnak jegyeket a meccsre.

DVTK-Ferencváros (szombat, 14.00)

A szombati DVTK-Ferencváros bajnoki mérkőzésre hétfő estig, elővételben elkapkodták a jegyeket a hazai szurkolók, és ami különösképpen figyelemre méltó: a belépők húsz százalékát, vagyis minden ötödik jegyet az interneten, az MLSZ jegyértékesítő rendszerén keresztül vásárolták meg a drukkerek. Az internetes jegyvásárlás számos előnnyel jár, nemcsak gyorsabb és kényelmesebb a személyes vásárlásnál, de sok esetben olcsóbb is, az NB I-es klubok egy része ugyanis interneten kedvezményes áron értékesíti a belépőket.

A stadion kapui 12 órakor nyitnak. A hazai klub arra kér minden szurkolót, hogy a szokottnál is korábban induljanak el a stadionba, mert beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag-és ruházatátvizsgálás miatt, a beléptetés a megszokottnál lassabban fog történni. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni, a bejutást a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet különös gondot fog fordítani a pirotechnikai eszközök vizsgálatára. A biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrésére.
A vasúttal érkező szurkolók figyelmébe:
A diósgyőri szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy a Budapest Keleti pályaudvarról Miskolcra (végállomás: Sátoraljaújhely) 10 órakor induló sebes vonattal utazzanak el meccsre. Részükre külön pótkocsikat biztosít a MÁV. A Miskolc-Tiszai pályaudvarról rendőri kísérettel jutnak el a DVTK stadionhoz, illetve vissza a vasútállomásra. A hazautazás a 17 óra 28 perckor a Budapest Keleti pályaudvarra induló InterCity vonattal fog történni, amelyhez szintén külön vagonok lesznek csatolva a vendégszurkolók számára.

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:
A diósgyőri szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál hajtsanak le a gépjárművükkel. A miskolci Auchan parkolótól 11 óra 30 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS