Régiók Kupája: olasz, északír, azeri csoportellenfelek

2013. május. 09., 13:05   |    

Régiók Kupája: olasz, északír, azeri csoportellenfelek

Csütörtökön délben a Régiók Kupája döntőjének helyszínén, az olaszországi Velencében sorsolták ki a torna csoportbeosztását.

Magyarországot a Keleti régió amatőrválogatottja képviseli a viadalon, a Feczkó Tamás vezette csapat a házigazda olasz, az északír és az azeri regionális válogatottal meccsel a csoportban. A másik kvartettben a spanyol, a bolgár, az orosz és a fehérorosz csapat szerepel. A két csoport első helyezettje játssza június 29-én a döntőt, a másodikok pedig a sorozat bronzérméért mérkőznek meg egymással.

- Az ellenfelekről keveset tudunk, hiszen amatőrcsapatokról van szó, de azok a csapatok, amelyek eljutottak a döntőbe, már kivétel nélkül komoly játékerőt képviselnek. A kétszeres győztes, házigazda olaszokat talán jobb lett volna elkerülni, de nagy reményekkel vágunk neki a tornának, mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél jobb helyezésért küzdhessünk a helyosztón - mondta Feczkó Tamás az mlsz.hu-nak.

A magyar válogatott kerete még nem végleges, a június 22-én kezdődő döntő előtt még két felkészülési meccs vár a bő keret játékosaira, előbb a Mezőkövesd majd a Nyíregyháza ellen.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS