Remekül kezdett a Femina a női BL-ben

2008. szeptember. 04., 09:00   |    

Remekül kezdett a Femina a női BL-ben

A magyar női bajnokcsapat, az 1. FC Femina csütörtökön kezdte meg szereplését a Women's Cup, azaz a női bajnokok ligája sorozatában. A mieink a feröeri KÍ Klasklavik ellenében mutatkoztak be, s 3-0-ás félidő után 3-1-re győztek.

A Femina csoportjába a torna rendezője, a litván Gintra és a Klasklavik mellett az orosz Zvezda 2005 került. A négyesből csak az első helyezett jut tovább.

A magyar bajnok Kövesi Gabriella - Kanta Krisztina, Szeitl Szilvia, Paraoánu Aranka (Gleich Barbara a 75. percben), Pincze Gabriella - Szekér Anita, Smuczer Angéla (Ködmön Kinga a 65. percben), Benkő Mónika, Sebestyén Györgyi (Krisztin Sára a 60. percben) - Pádár Anita, Szlovák Krisztina összeállításban szerepelt. A csapat Pádár Anita két találatával és Sebestyén Györgyi góljával már az első félidőben bebiztosította győzelmét, és bár a második játékészben a feröeriek szépítettek, a Femina sikere nem forgott veszélyben.

- Kimondottan jól játszottunk, és biztos győzelmet arattunk - nyilatkozta a meccs után Kiss László edző. - Sajnálom, hogy gólt kaptunk egy olyan mérkőzésen, amelyen ez egyáltalán nem volt benne a játék képében. Dicséret illeti a lányokat remek hozzáállásukért és játékukért. Örömömre szolgál, hogy a meghatározó játékosok mellett a fiatalok is felnőttek a feladathoz.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS