Remekül sikerült az első kiválasztó tábor

2009. november. 20., 15:00   |    

Remekül sikerült az első kiválasztó tábor

Pénteken meccsel zárta kétnapos telki edzőtáborozását az NB II Keleti csoportjából összeállított válogatott: a Pető Zoltán által dirigált keret tagjai egymás közti mérkőzést játszottak.

A jövő héten a Nyugati csoport együttese tölt két napot a szövetség minden igényt kielégítő edzőcentrumában, majd a két gárda december 4-én - ugyancsak Telkiben - megmérkőzik egymással. A meccs alapján kerül kialakításra az NB II-es ligaválogatott kerete, a csapat a tervek szerint a télen már ki is léphet a nemzetközi porondra.

- Bár a második kiválasztó tábor még hátra van, már most bátran kijelenthetem, megérte megvalósítani az elképzelést - mondta el honlapunknak Kutasi Róbert, az MLSZ NB II-es bizottságának elnöke. - Harminc fiatal, tehetséges, nagyon motivált játékos igyekezett megmutatni, sokkal értékesebb annál, hogy megragadjon a másodosztályban. Két edzőnk, Pető Zoltán és Mátyus János válogatott múltjának köszönhetően remek edzéseket tartott, és bizonyította, hogy a meghívott futballistákhoz hasonlóan, ők is megérdemlik a lehetőséget.

A jövő héten Mátyus János vezetésével a Nyugati csoport gárdája tölt majd két napot Telkiben, december 4-én pedig Kelet-Nyugat rangadóra kerül sor, amelyre a szervezők számos vendéget, szakembert, klubvezetőt is meghívnak majd. Az edzők a meccs tapasztalatai alapján állítják össze az NB II-es ligaválogatott keretét, amely a tervek szerint már most télen nemzetközi találkozót játszhat.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS