Sallai Roland is távozott Telkiből

2017. november. 12., 20:41   |    

Sallai Roland is távozott Telkiből

Sallai Roland is távozott Telkiből

Sajnos a vasárnapi napon is távozott játékos a férfia A-válogatott Costa Rica ellen készülő keretéből. Sallai Roland a közelítőizmában érzett fájdalmat, és bár lehet, hogy pályára tudott volna lépni kedden, de ebben az esetben egy komolyabb sérülés veszélye oly mértékű lett volna, hogy a szakmai stáb úgy döntött, nem szabad felvállalni ennek a kockázatát. Különös tekintettel arra, hogy a játékosra jövő héten már a Bajnokok Ligájában számít klubja. Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány Sallai helyére nem hív meg újabb játékost a keretbe.

A Telkiben tartózkodó labdarúgók vasárnap délelőtt a konditeremben dolgoztak, este pedig bő egyórás edzésen vettek részt, melyen a Costa Rica elleni taktikai feladatok játszották a főszerepet. A napi programban videózás is szerepelt, melynek során a szakmai stáb részletesen ismertette a kerettagokkal a keddi ellenféllel kapcsolatos legfontosabb információkat. 

Hétfőn a nemzeti csapat megtartja idei utolsó hivatalos sajtótájékoztatóját és hivatalos edzését is. Keddi ellenfelünk, Costa Rica csapata egyébként vasárnap este pár perccel fél 7 előtt megérkezett Budapestre.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS