Semleges szektor nyílik a Magyar Kupa-döntőre

2013. május. 16., 14:18   |    

Semleges szektor nyílik a Magyar Kupa-döntőre

A Magyar Labdarúgó Szövetség korlátozott számban biztosít jegyeket a semleges nézők számára a május 22-i fináléra.

A Magyar Kupa 2012/13-as kiírásának döntőjét a DVSC-Teva és a Győri ETO FC játssza május 22-én, 20 órától a Bozsik-stadionban. Az MLSZ a döntő két résztvevőjének azonos számban biztosított jegyeket a mérkőzésre, saját szurkolóik felé a két klub végzi az értékesítést. Ennek megfelelően a debreceni szektorokba kizárólag a DVSC-től, a győri szektorokba csak a Győri ETO-tól lehet jegyet vásárolni!

Debrecenben két DVSC-ajándékboltban lehet megvásárolni a jegyeket (TESCO - Debrecen, Kishegyesi út 1-11. és Debrecen Plaza - Debrecen, Péterfia utca), Győrben május 17-én, pénteken 10 órától az ETO Stadion hazai jegypénztárában kezdődik a jegyek árusítása a készlet erejéig.

Az MLSZ felé jelentős számú megkeresése érkezett semleges nézőktől, hogy szintén a helyszínen tekintenék meg a döntőt, ezért a szövetség, a szurkolók igényeit szem előtt tartva, egy semleges szektort is megnyit a mérkőzésre. Mivel a jegyek nagy részét a klubok kapták meg, ezért a semleges szektorba korlátozott számban tudunk jegyeket értékesíteni.

Akik semleges nézőként szeretnék a helyszínen megnézni a Magyar Kupa döntőjét, a mai naptól május 21-én 12.00 óráig a magyarkupadonto@mlsz.hu email címen regisztrálhatnak belépőkért. A beérkezett igényléseket időrendi sorrendben elégítjük ki, majd válasz emailben jelezzük, hogy tudunk-e az igénylőnek jegyet biztosítani, valamint mikor és hol lehet átvenni a jegyeket. Egy email címről legfeljebb 4 jegy igényelhető. Az igénylésben kérjük, adják meg nevüket és azt, hogy hány darab jegyet igényelnek. A semleges szektorba egységesen 1.000 Ft/fő a jegyár.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS