Sérülések is nehezítik a válogatott dolgát

2013. szeptember. 07., 12:07   |    

Sérülések is nehezítik a válogatott dolgát

A bukaresti vb-selejtezőt követően hajnali fél 3-ra ért Telkibe a válogatott, a stáb már az észtek elleni meccsre készíti a csapatot.

A tegnapi, háromgólos vereséggel zárult bukaresti vb-selejtezőt követően a játékosok Telki felé vették az irányt, és meglehetősen hosszú utazás végén, hajnali fél 3-ra ért az MLSZ edzőközpontjába. A futballisták esti letörtsége reggelre sem múlt el, kimondottan rossz hangulatban indult a nap, a keret egészséges tagjai komoran ballagtak ki a délelőtti átmozgató edzésre - a szakmai stáb feladata nem ígérkezik könnyűnek, a csapat taktikai felkészítése mellett három nap alatt lelket kell önteni a focistákba.

Az edzést néhányan sérülés miatt kénytelenek voltak kihagyni, orvosi vizsgálaton kezdte a napot a mérkőzésen lecserélt Varga József és Koman Vladimir, valamint a 90 percet végigjátszó, de húzódás vagy rúgás miatt fájdalomra panaszkodó Dzsudzsák Balázs és Vanczák Vilmos. Nem edzett Korcsmár Zsolt sem, ő ugyancsak sérüléssel bajlódik, rá egész biztosan nem számíthat kedden a kapitány, mert sárga lapot kapott Bukarestben, és a következő selejtezőn az eltiltását tölti.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS