Simán nyert a Fradi a Győr ellen

2010. szeptember. 01., 21:00   |    

Simán nyert a Fradi a Győr ellen

Az NB I ötödik fordulójának utolsó mérkőzésén az FTC 3-0-ra győzte le a Győri ETO-t, míg a harmadik fordulóból elhalasztott találkozón a ZTE 3-1-re nyert a Pápa ellen.

Heinz-duplával győzött az FTC

Ferencvárosi TC - Győri ETO FC 3-0 (2-0)
Vezette: Bede Ferenc (Medovarszki János, Vígh Tibor)
Gólszerző: Heinz az 1., Heinz a 17., Schembri a 47. percben

Már az első percben vezetést szerzett a hazai gárda, Marek Heinz egy 24 méterről eleresztett lövéssel juttatta előnyhöz a Fradit (1-0). A zöld-fehérek légiósa a 17. percben duplázott: Balog Zoltán ívelése után becsapta védőjét, majd az ötös sarkáról kilőtte a jobb felső sarkot (2-0). A 24. percben újra megzörrent a vendégek hálója, azonban Andre Schembri találatát kezezés miatt nem adta meg a játékvezető. A fordulás után végleg eldőlt az összecsapás, a 47. percben már harmadik gólját szerezte a Ferencváros. Schembri egy megpattanó lövésre csapott le, majd közelről vette be a győriek kapuját (3-0). A hátralévő időben az ETO több lehetőséget is kialakított, ám a szépítés elmaradt.


Zalaegerszegen maradtak a bajnoki pontok

ZTE FC - Lombard Pápa Termál FC 3-1 (2-1)
Vezette: Berger József (Forgács Attila, Kiss I. Balázs)
Gólszerző: Rajcomar a 26., Pavicevic a 43., Pavicevic (11-esből) a 90., illetve Abwo a 12. percben

A Lombard került előnybe az első félidő elején, a vendégcsapat a 12. percben David Abwo góljával szerzett vezetést (0-1). Még az első félidőben fordítani tudott a ZTE, a 26. percben Rajcomar egyenlített az ötös előteréből, Szűcs Lajos ugyan beleért a labdába, de védeni már nem tudott (1-1). A félidő végén már az előny is a hazaiaknál volt, Pavicevic a kapust is kicselezve lőtt az ellenfél hálójába (2-1). A második félidőre kissé visszaesett a színvonal, egyik gárda sem tudott ellenfele fölé kerekedni. A rendes játékidő utolsó percében Pavicevic újra betalált, egy buktatás után megítélt tizenegyesből állította be a 3-1-es végeredményt.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS