Soproni Liga: Hat mérkőzés lesz hétvégén!

2009. február. 19., 13:08   |    

Soproni Liga: Hat mérkőzés lesz hétvégén!

A Soproni Liga hétvégi, tavaszi nyitányának legújabb fejleménye: két pályaválasztó klub, a Vasas és a Paks - felülvizsgálva és megváltoztatva korábbi, csütörtök délelőtti, a halasztás iránt írásban benyújtott kérését - úgy döntött, hogy mégis inkább szombaton lép pályára a Honvéd, illetve a Kecskemét ellen.

Eszerint a 16. forduló 8 találkozója közül csak két összecsapás (Győr - Haladás, ZTE - DVSC) marad el - előbbi jövő kedden, utóbbi pedig szerdán 17 órakor kerül lejátszásra.

Az MTK - Kaposvár, a Fehérvár - Siófok, a DVTK - REAC, a Nyíregyháza - Újpest, a Paks - Kecskemét és a Vasas - Honvéd bajnokit tehát az eredetileg kisorsolt időpontban rendezik meg.

Az MLSZ versenybizottsága egyúttal hangsúlyozta, hogy ez a mostani eset egyedi, s a mai határozat a rendkívüli időjárási helyzetre tekintettel született. A továbbiakban ismét a régi gyakorlatot kell követni minden ilyen, vagy hasonló helyzetben, tehát valamennyi vitás kérdést az adott mérkőzések előtt a játékvezetők döntenek majd, ők ítélik játékra alkalmasnak vagy alkalmatlannak a pályákat.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS