Spanyolországban edzőtáboroztak a strandfocisták

2014. május. 29., 11:30   |    

Spanyolországban edzőtáboroztak a strandfocisták

Weisz Tamás együttese egy hetet töltött Sant Cugatban, ahol két edzőmeccs és napi két-három gyakorlás szerepelt a csapat programjában.

A strandlabdarúgó-válogatott nagy erőkkel készül a hamarosan kezdődő nyári nagyüzemre, a franciák elleni hazai felkészülési meccsek után Spanyolországba utazott az együttes. Ahogy Izsvák Zsolt csapatvezető fogalmazott: téved, aki azt gondolja, hogy a srácok nyaralni utaztak a Barcelona-közeli edzőközpontba, minden nap kemény munka zajlott a táborban, alaposan megizzasztotta őket a szakmai stáb.

Sok pihenésre nem is jutott volna idő, ugyanis naponta két-három edzéssel készültek a játékosok, akik a taktikai és technikai feladatokon kívül megterhelő fizikális tréningeken is részt vettek. Két gyakoroló meccs is szerepelt a programban, a Gimnastic de Tarragona és a Girona FC ellen is győztesen hagyták el a pályát a magyar játékosok, előbbi találkozót 5-3-ra, utóbbit 8-4-re nyerték meg.

strandedzes1|

A minden korábbinál komolyabb felkészülés célja, hogy a csapat augusztus 8-10. között, Siófokon kiharcolja a továbbjutást tovább az első hazai rendezésű Euroliga-selejtezőből, hogy aztán egy héttel később Olaszországban kiharcolhassa a 2015-ös európai olimpiai játékokon való részvételt.

A spanyolországi edzőtáborozást követően itthon folytatódik tovább a munka, június 13-án és 14-én a Telkiben edzőtáborozó holland válogatott lesz a mieink ellenfele.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS