Strandlabdarúgás: edzőtáborban a magyar válogatott

2014. július. 16., 10:37   |    

Strandlabdarúgás: edzőtáborban a magyar válogatott

Ezen a héten a svájci válogatott vendégeként készül a magyar strandlabdarúgó nemzeti csapat, játékosaink az Európa-ranglistán 4. helyezett együttes ellen két meccset játszanak majd, ezek a tesztmeccsek nagyszerűen illeszkednek a szezon csúcsidőszaka, az augusztus 8 és 10 között Siófokon rendezendő Eb-selejtező torna előtti felkészülésbe.

Weisz Tamás szövetségi kapitány 10 mezőnyjátékossal és 3 kapussal utazott Svájcba, ahol napi két edzés, emellett pedig két felkészülési mérkőzés szerepel a programban. A svájci szövetséggel hosszú ideje kiváló kapcsolatot ápolt Izsvák Zsolt, a magyar szakág vezetője, nem véletlen, hogy a világ strandlabdarúgásának egyik ikonja, a svájci válogatottal vb-ezüstérmes, korábban Európa, valamint a világbajnokság legjobb játékosának megválasztott Stephan Meier már második éve játszik a magyar bajnokságban.

Az első, keddi találkozón a svájciak nyertek 7-5-re, a magyar gólokat Ughy Márk (2), Fekete Viktor (2) és Besenyei Ferenc szerezték.

A magyar játékoskeret: Szacskó László (Gyöngyös), Ficsór Dávid (Gyöngyös), Komáromi Bence (Bonyhád) - kapusok, Berkes László, Ábel Péter, Simonyi Gábor (Gyöngyös), Fekete Viktor, Ughy Márk, Badalik Szabolcs, Besenyei Ferenc (Goldwin), Jaksa Péter, Sebestyén Norbert (Bonyhád), Turós Viktor (Siófok)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS