Szalaira és Besére sem számíthat Bernd Storck Portugália ellen

2017. szeptember. 01., 20:56   |    

Szalaira és Besére sem számíthat Bernd Storck Portugália ellen

Pénteken megkezdte a Portugália elleni felkészülést a férfi A-válogatott. Délelőtt pihentek a játékosok, este azonban már ismét Telkiben tréningeztek.

A játékosok szabad délelőttöt kaptak a szakmai stábtól, Szalai Ádámra azonban sajnos MRI-vizsgálat várt, hogy kiderítse, milyen és mennyire súlyos sérülést szenvedett a Lettország ellen 3–1-re megnyert vb-selejtezőn. A mai részletes vizsgálat kimutatta, hogy az elsődleges diagnózisoktól eltérően nem a támadó hasizma, hanem közelítő-izomcsoportjának egyik izma szakadt el részlegesen. Igaz, a hasizmokhoz nagyon közeli területen.

Tegnapi második gólszerzőnk így sajnos egész biztosan nem tud pályára lépni vasárnap este a Groupama Arenában az Európa-bajnok ellen. Mellette még egy hiányzónk lesz Bese Barnabás személyében, aki csütörtök este újabb sárga lapot kapott, így egy meccset ki kell hagynia.

Holnap a hivatalos sajtótájékoztatóval és edzéssel folytatódik a válogatott programja, vasárnap este 20 óra 45 perckor pedig Portugália ellen játssza idei utolsó előtti hazai vb-selejtezőjét.

Szurkolóink ugyanakkor már délelőtt fél 10-től elkezdhetnek hangolódni az esti mérkőzésre az MLSZ Szurkolói Falujában, a Budapest Parkban.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS