Szavazás: A 12-22. forduló legszebb góljait és védéseit keressük

2019. február. 26., 15:53   |    

Szavazás: A 12-22. forduló legszebb góljait és védéseit keressük

Várjuk a futballrajongók szavazatait az OTP Bank Liga második harmadának legszebb góljaira és kapusmegmozdulásaira. A bajnokság minden fordulója után az MLSZ TV YouTube csatornán adtuk közre a TOP3 legszebb gólt és legnagyobb védést - a fordulók győztesei közül most a szurkolók segítségével választjuk ki a liga második harmadának legjobbjait.

Lezárult az OTP Bank Liga 2018/19-es kiírásának középső harmada. Az MLSZ minden forduló után megválasztotta a legszebb gólokat és védéseket – most ezek közül keressük a 11 kör legjobbjait! Szavazzanak az Adatbankunkban kedvenc jeleneteikre az NB I-ből! 
Hétfő délig várjuk a voksokat a góllövőkre és a kapusokra.

A legszebb gólok szerzői: Emmanuel Nwobodo Obinna, Zsóri Dániel, Pavlo Lukjancsuk, Urblik Jozef, Ivan Petrjak, Remili Mohamed, Jurij Habovda, Kiss Tamás, Florent Hasani, Tajti Mátyás

A legszebb védés jelöltjei: Nagy Sándor, Banai Dávid, Gróf Dávid, Felipe Ventura, Bukrán Erik, Szappanos Péter, Artem Kychak, Antal Botond.

A SZAVAZÁSHOZ KATT IDE!

A TOP3 gólok és védések mellett az InStat Index adataira támaszkodva felállítottuk az egyes posztok ranglistáit is: ezek alapján az OTP Bank Liga mezőnyének legjobb csatára a góllövőlistát vezető honvédos Holender Filip lett a 12-22. fordulókban. A középpályán a ferencvárosi Fernando Gorriaran nyújtotta a legjobb teljesítményt ebben a periódusban. A Fradi jobb oldali védője, Lovrencsics Gergő lett a hátvédek közül a legjobb a játékosok teljesítményét értékelő szoftver szerint, ő egyébként "duplázott", mert az 1-11. forduló során is az élen végzett. A kapusok között Dibusz Dénes kapta a legmagasabb pontszámot az InStatnál. 

A második harmad legeredményesebb vezetőedzője Szerhij Rebrov lett, a Ferencváros szakvezetője 22 pontot gyűjtött csapatával. 

Ezek az adatok is elérhetőek a következő linken: https://adatbank.mlsz.hu/#best_voting


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS