Százéves a Magyar Kupa-döntő: sérültek mindkét oldalon

2010. május. 24., 12:38   |    

Százéves a Magyar Kupa-döntő: sérültek mindkét oldalon

Ma este a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg a Magyar Kupa döntőjét, a fináléban a DVSC-TEVA és a ZTE FC csapatai mérkőznek meg egymással. A debrecenieknél három játékos biztosan nem léphet pályára a fináléban, míg a Zalaegerszeg sérültjei esetében az utolsó pillanatban derül ki, hogy számíthat-e rájuk a szakmai stáb a 19 órakor kezdődő találkozón.

A DVSC-TEVA keddi edzésén a régebb óta hiányzó Mészáros Norbert és Rudolf Gergely mellett a hétvégi, kecskeméti bajnokin megsérült Feczesin Róbert sem vehetett részt, ezért ők hárman biztosan nem lehetnek ott a 19 órakor kezdődő kupadöntőn. A Zalaegerszegnél sem mindenki egészséges, Kovács Gergő, Magasföldi József és Szalai Tamás játékára azonban van esély, az orvosi stáb közvetlenül a mérkőzés előtt dönti el, hogy a futballisták pályára léphetnek-e a találkozón.

A Magyar Kupa-döntőjét Vad II István vezeti majd, két segítője Ring György és dr. Varga Zsolt lesz.

Az MK-döntő előtt 16.30-tól rendezik meg a SportM Kupa fináléját, a Pálhalma Agrospecial SE és a Nyírbátor FC csapatai között.

Helyszíni jegyárusítás

A Magyar Kupa-döntőre a mérkőzés napján is vásárolhatóak belépőjegyek a találkozó helyszínén, a Puskás Ferenc Stadionban. A debreceni szurkolók az Ifjúság út felőli, a zalaegerszegi drukkerek a Dózsa György úti pénztárban juthatnak belépőhöz, míg a semleges nézők számára a Stefánia út két pénztára áll rendelkezésre. Az említett pénztárak szerdán délelőtt 10 órától a mérkőzés kezdetéig, 19 óráig tartanak nyitva. A belépők ára 1000, illetve 1500 forint.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS