Szépségdíjas Vidi-gólok okozták a Honvéd vesztét

2013. május. 27., 21:13   |    

Szépségdíjas Vidi-gólok okozták a Honvéd vesztét

Az MLSZ RangAdó díjátadó gálájáig lehet szavazni a szezon legszebb góljára az MLSZ Facebook-oldalán. A végső győzelemre esélyes találatokat az mlsz.hu-n is bemutatjuk.

Az idei évben egy új kategóriával bővül az elismerések sora az MLSZ RangAdó díjátadó gálán, a Magyar Labdarúgó Szövetség az OTP Bank Liga 2012/13-as idényének legszebb gólját, illetve annak szerzőjét is külön díjazza. Az év legszebb találatát egy szavazás keretében a szurkolók választják ki egy előzetesen összeállított tízes listáról. A voksokat az MLSZ Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg) található alkalmazáson belül kialakított "like-szavazás" keretében (http://on.fb.me/13uQXZZ) lehet leadni, egészen június 2-ig (az alkalmazásban a videókat megnyitva a "like" gomb megnyomásával lehet szavazni egy-egy találatra). A tízes listán szereplő gólokat az mlsz.hu-n is megmutatjuk, ezúttal Kovács István és Nikola Mitrovics találatát a Honvéd ellen.

Ha nemcsak góloknak, hanem mérkőzéseknek is járna szépségdíj, akkor kétség kívül a Honvéd-Videoton FC bajnoki vinné a pálmát ebben a szezonban, ezen az összecsapáson igazi showműsort csapott a fehérvári együttes. Négy góljából három igazán parádés volt, Nikola Mitrovics kétszer is varázsolt (közülük az első gól került be a válogatásunkba), valamint Kovács István is bejelentkezett egy bombával az Év Góljáért, mindkét találat méltán versenyez az MLSZ szezon végi elismeréséért. Mitrovics hat gólt jegyez az utolsó forduló előtt a szezonban, az immár felnőtt válogatottsággal is rendelkező "Kokó" pedig négyszer volt eredményes. Kovács Istvánra az Év Játékosa díj kapcsán is lehet szavazni (részletek ITT), ezt az elismerést is az MLSZ RangAdó díjátadó gála keretében adják át az elmúlt egy év legjobbjának.





A szavazáshoz egy nyereményjáték is kapcsolódik: aki a Facebookon megosztja a szavazásról szóló posztot, részt vesz sorsolásunkon. A fődíj a RangAdó díjátadó gálán való aktív részvétel, a nyertes adhatja át az MLSZ díját a győztes gól szerzőjének. Kisorsolunk még néhány meccsjegyet a Kuvait elleni válogatott mérkőzésre, valamint egy szerencsés nyertes részt vehet a válogatott egyik edzésén Telkiben, valamint közös fotózáson a nemzeti csapat tagjaival.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS