Szerdán két mérkőzés a Magyar Kupában

2007. március. 21., 09:24   |    

Szerdán két mérkőzés a Magyar Kupában

Szerdán délután két találkozót rendeznek a Magyar Kupa negyeddöntőinek első mérkőzései közül. A Diósgyőri FC a Zalaegerszeget, az Újpest FC a Debrecent fogadja.

A Magyar Kupa szerdai játéknapján nagy csatákra, jó mérkőzésekre van kilátás, miután kizárólag a Borsodi Liga élcsapatai lépnek pályára. A bajnokság 5. helyén álló Diósgyőr a még a bajnoki címre is esélyes Zalaegerszeget fogadja. Csank János együttese a bajnokság elején hazai pályán 4-1-re kikapott a zalaiaktól (Egerszegen 2-2-re végeztek a csapatok), azóta azonban bebizonyította, hogy otthon bármelyik ellenfelét képes legyőzni – igaz, a miskolciaknak néhány váratlan vereség is becsúszott a diósgyőri stadionban.

Az Újpest és a Debrecen az aktuális bajnokságban egyszer találkozott egymással, a hajdúságiak akkor hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedtek a lila-fehérektől, ez volt a Loki egyetlen hazai botlása a szezonban. Az Újpest jelenleg a 4., a tavaly kupadöntőig jutó Debrecen a 2. a Borsodi Liga tabelláján.

A Magyar Kupa negyeddöntőinek első meccsei közül az MTK-Honvéd találkozót már lejátszották (2-2), a Ferencváros-Vasas összecsapásra március 22-én, csütörtökön kerül sor.

A szerdai Magyar Kupa-találkozók műsora:

2007. március 21., 17. 00
Diósgyőri FC - Zalaegerszegi TE

2007. március 21., 18. 00
Újpest FC - DVSC-TEVA


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS