Szeret a DVTK a Bozsik Stadionba járni

2015. április. 08., 15:10   |    

Szeret a DVTK a Bozsik Stadionba járni

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Ferencváros-Újpest rangadó mellett több izgalmasnak ígérkező mérkőzést rendeznek. A KTE a Loki ellen folytathatja hazai veretlenségi sorozatát, míg a Budapest Honvéd a Diósgyőrt látja vendégül. Érdekességek és jegyinformációk.

Budapest Honvéd - DVTK
(Április 11., szombat, 16.00)

Az előző fordulóban hosszú nyeretlenségi szériája végére pontot tevő Bp. Honvéd a Diósgyőri VTK-t fogadja a hétvégi fordulóban. A Honvéd a Haladás ellen megtörte nyeretlenségi sorozatát, de ettől még a hazai mérlege nem javult. A csapat szeptember 13. óta nyeretlen pályaválasztóként az OTP Bank Ligában, azóta hat mérkőzésen mindössze két pontot szerzett. Csak a mérkőzései felén szerzett gólt, ugyanakkor egy kivételével mindegyiken kapott. Szeptember 13. óta a Paks ellen úszta csak meg a csapat a hazai bajnokit két kapott gól alatt. A Diósgyőr sincsen jó formában, tavasszal még nyeretlen, mindössze két pontot szerzett. Tomiszlav Szivics együttese vendégként eddig kétszer nyert, négy döntetlen mellett ötször veszített az idényben. Ugyanakkor a Bozsik Stadion kedves színhely a borsodiak számára az elmúlt bő egy év történései alapján. Tavaly áprilisban a Bp. Honvédot, november végén az MTK-t győzték le Kispesten.

Jegyinformációk a mérkőzésre:

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Belépők válthatók a Bozsik-stadion pénztáraiban, amelyek két órával a mérkőzés kezdete előtt nyitnak. A Bozsik Stadion vonzáskörzetében, az Europarkban található Green Travel és a Lőrinc Centerben található IBUSZ iroda értékesít jegyeket a mérkőzésekre. Online jegyvásárlás esetén is, a beléptetéskor szükség van a klub, illetve szurkolói kártyára.

A vendégszektorba szóló belépőjegy interneten 1000, személyesen (Miskolcon és a helyszínen) vásárolva 1400 forintba kerül. A mérkőzésre elővételben az intereneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Honvéd címerére kattintva), illetve Miskolcon, a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletének nyitvatartási idejében lehet belépőjegyet váltani. A rendezők arra kérnek mindenkit, hogy lehetőleg éljenek az elővételes, vagy online jegyvásárlás lehetőségeivel, hogy a sorban állás lerövidüljön a mérkőzés napján.

A 23. forduló további programja:

Április 10., péntek:
Kecskeméti TE–DVSC-TEVA 19.00

Április 11., szombat:
Dunaújváros-PASE–MTK Budapest 14.00
Paksi FC–PMFC-Matias 18.30
Lombard Pápa Termál FC–Puskás Akadémia 18.30
Győri ETO FC–Nyíregyháza Spartacus 18.30

Április 12., vasárnap:
Ferencváros–Újpest FC 16.30
Videoton FC–Szombathelyi Haladás 18.30

Kecskeméti TE - DVSC-Teva

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A jegyeket már nemcsak a stadionban, hanem Kecskemét belvárosában, a Kunság Tours jegyirodában is megvásárolhatják jegyüket a szurkolók. Az iroda hétfőtől péntekig, 9-18 óráig tart nyitva, a jegyvásárlásnál kezelési költséget nem számolnak fel, azonban fontos, hogy klubkártyát vigyenek magukkal a drukkerek. Cím: 6000 Kecskemét Kéttemplom köz 5.

Kedvezmények, kiegészítő információk a hazai szurkolók számára: A 14 éven aluliak számára a belépés ingyenes. A klubkártya egyszeri kiváltása után, regisztrációs jeggyel tudják megtekinteni a mérkőzéseket, ezt a jegytípust csak a stadionban árulják elővételben, illetve a meccs előtt közvetlenül. Lehetőség van a gyermekbérlet kiváltására is 500 forintos áron, így nem kell minden meccsre regisztrációs jegyet igényelni. Aki a helyszínen szeretne hozzájutni kártyájához és jegyéhez, az lehetőség szerint érkezzen korábban. A hazai szektorokba minden csapat (kivéve az aktuális vendég) klubkártyájával lehet jegyet vásárolni, beleértve az MLSZ-es kártyát is, a vendégszektorba csak a vendég klub által kiadott kártya érvényes. Amennyiben kérdése lenne a drukkereknek a jegyvásárlással kapcsolatosan, az info@kecskemetite.hu e-mail címre írjanak.

Dunaújváros - MTK Budapest

A Dunaújváros és az MTK Budapest szurkolói 2015. március 9-től, az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu– és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják jegyeiket, valamint személyesen – 2015. április 9-től reggel 09:00 órától – a klub székházának 307-es irodájában, elővételben is van lehetőség jegyvásárlásra. A dunaújvárosi Tourinform irodában, azok a szurkolók tudnak segítséget kérni, akiknek nincs otthon számítógépük, vagy nyomtatójuk.

Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a Szurkolói kártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával. Az online és az elővételi vásárlásnál, a Dunaújváros szurkolói részére 10 %-os kedvezményt biztosít a klub. A mérkőzés napján – a klub székházban (307-es iroda) – 9:00 órakor nyit a hazai pénztár, ahol várják a szurkolókat, míg a vendégoldalra, a mérkőzés előtt 3 órával (11:00 óra) már lehet jegyet vásárolni. Kérünk mindenkit, hogy jegyvásárláshoz hozzák magukkal Szurkolói kártyájukat. A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800.- Ft, a felnőtt jegy ára pedig 1.200.- Ft/fő. A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása.

Paksi FC - PMFC-Matias

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Elővételben a Fehérvári úti stadionban: 2015.04.07-től: kedden és csütörtökön: 9-12 óráig; szerdán 14-17 óráig, pénteken 14-18 óráig, a székház emeletén; szombaton 12:30-tól az 1.sz. pénztárban, a többi pénztár 16:30-kor nyit. Kapunyitás 17:00-kor. MLSZ Futballkártyával az A szektor kivételével bárhova vásárolható jegy, harmadik klub szurkolói kártyájával a hazai B, C és álló szektorokba. A helyszíni jegyvásárláshoz minden szurkoló hozzon magával személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.).

Lombard Pápa Termál FC - Puskás Akadémia FC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban.

Győri ETO FC - Nyíregyháza Spartacus FC

A belépőket az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform (Győr, Baross G. út 21.) irodában, a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben, a Győr+ belvárosi pavilonjában és a Corvin utcában a Meló Diák irodában is megválthatják az érdeklődők. Ezek mellett az interneten is megvásárolhatóak a jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban.

Ferencváros TC - Újpest FC

A mérkőzésre szóló vendégjegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.huoldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A hazai szurkolók a groupamaarena.com oldalon válthatnak belépőt.

Érdemes mindenkinek online elővételben megvásárolnia a jegyét, hogy biztosan ott lehessen az év legjobban várt találkozóján. A Fradi szurkolókat a meccsre szállító FradiBuszra is kaphatók a jegyek. A kedvezményes utazás mellett a zöld-fehér drukkereknek további szolgáltatásokat is kínál a klub: lehetőség nyílik például a buszjegyvétellel egybekötött előregisztrációra is. A Groupama Aréna vendégszektorába csak a külön busszal, szervezett út keretében érkező szurkolók léphetnek be. Az a szurkoló, aki nem a szervezett és meghirdetett jegyellenőrzést, utaztatást választja, nem tudja megközelíteni a vendégszektor bejáratát és nem léptethető be a sportrendezvény helyszínére. Az utazás megkezdése csak a rendőrség és a kísérésben részt vevő rendezők utasításai alapján lehetséges. Az a szurkoló, aki az utaztatás feltételeit megszegi, illetve nem hajlandó a kísérést végzőkkel együttműködni a mérkőzésre nem tud belépni a vendégszektorba. A vendég jegyelővétel helyszíne Újpesten a Mildenberger utcai jegypénztár, a klubkártya regisztráció továbbra is a Mildenberger utca sarkán kihelyezett konténerben található.

Videoton FC - Szombathely Haladás

Online jegyvásárlás elérhető a videotonfc.jegy.hu oldalon. Jegyértékesítési helyszínek Székesfehérváron:

AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS