Szigorú előírások a biztonság érdekében

2007. május. 03., 17:23   |    

Szigorú előírások a biztonság érdekében

A szervező MLSZ megkéri a Magyar Kupa-döntőre érkező szurkolókat, hogy szervezett formában közelítsék meg a Szusza Ferenc Stadiont. A nézők biztonsága érdekében a két szurkolótábor rendőri kíséretet kap, és a stadionban szigorú szabályok lesznek érvényben.

A Határ úttól indul a Honvéd-tábor

A Budapest Honvéd szurkolói május 9-én, 16 órakor a Határ úti metrómegállónál gyülekeznek, és innen utaznak tovább Újpest Városkapu megállóhoz, ahol 16 óra 30 perckor csatlakozhatnak a további szurkolói csoportok tagjai. A kispesti hívek – szigorú rendőri kíséret mellett – a Mildenberger utca felőli kapun keresztül juthatnak be a stadionba.

Debrecenben ajándék jár a jegy mellé

A Debrecen szurkolóinak egy csoportja különvonattal 17 órára érkezik meg Rákospalota-Újpest megállóhelyre, s innen gyalog közelíti meg a stadiont, szintén szigorú rendőri kíséret mellett. A DVSC-szurkolók a Megyeri úti kapu felől léphetnek be a Szusza Ferenc Stadionba. Buszokkal is érkeznek debreceni szurkolók, az ő gyülekezőjük 16 óra 30 perckor lesz az M3-as bevezető szakaszán, a 25-ös kilométerénél található Jet töltőállomásnál.

Jó hír a debreceniek számára, hogy akik a DVSC-TEVA-től vásárolják meg belépőiket, a klubtól ajándékot kapnak a jegy mellé.

Sport TV Kupa-döntő 2007
Május 9., szerda, Szusza Ferenc Stadion, 16 óra
Berkenye SE (Nógrád megyei I. osztály) – Kóka KSK (Pest megyei I. osztály)
Játékvezetők: Sulyok Gergely; Tóth Vencel, Ring György

Magyar Kupa-döntő 2007
Május 9., szerda, Szusza Ferenc Stadion, 18 óra 30 perc
DVSC-TEVA - Budapest Honvéd
Játékvezetők: Bede Ferenc; Tompos Zoltán, Szalai Zoltán és Solymosi Péter

Jegyárak: 2500 forint (a klubokon keresztül, illetve országszerte az IBUSZ-irodákban), édesanyáknak gyermekükkel és 14 éven aluliaknak szervezetten ingyenes.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS