Szombathelyen és Pápán is megszakadt egy sorozat

2013. április. 10., 19:13   |    

Szombathelyen és Pápán is megszakadt egy sorozat

Szerdán két mérkőzést rendeztek az OTP Bank Liga 20. fordulójából, a DVSC-Teva vereséget szenvedett Pápán, a Videoton FC győzött Szombathelyen.

Lombard Pápa - DVSC-Teva 1-0 (0-0)
Vezette:
Oláh Gábor (Kispál Róbert, Farkas Balázs)
Gólszerző: Szakály (öngól) a 65. percben

A tavasszal pontot, de még gólt sem szerző pápaiak és az utóbbi hetekben formán kívül futballozó debreceniek meccsének első félideje nem hozott magas színvonalú játékot, néhány távoli kísérlet és egy-egy nagyobb lehetőség maradt ki a szünetig mindkét oldalon. A 65. percben Tóth Bence bal oldali beadása után a menteni igyekvő Szakály Péter saját kapujába juttatta a labdát, ezzel szereztek vezetést a házigazdák (1-0). A debreceniek támadóbb szellemben játszottak a kapott gól után, de jelentős veszélyt nem tudtak kialakítani a pápai kapu előtt, a hajrában Selim Bouadla emelését pedig a gólvonalról kifejelte Dlusztus András, így maradt az 1-0, a Lombard története során először győzte le a DVSC-t bajnoki mérkőzésen, és megszerezte első idei pontjait.

Haladás - Videoton FC 0-1 (0-1)
Vezette:
Solymosi Péter (Berettyán Péter, Lémon Oszkár)
Gólszerző: Álvarez a 33. percben

A Haladás bátran kezdett, nem állt be védekezni, és az első félórában néhány helyzetet sikerült is kialakítania. Lehetősége a fehérváriaknak is volt, és ezek közül egyet a 33. percben gólra váltott: Kovács István hozta helyzetbe Arturo Álverezt, aki átvette a labdát, majd 14 méterről ballal a jobb alsó sarokba lőtt (0-1). A Haladás támadott becsülettel a folytatásban, helyzetekig el is jutott, de első tavaszi akciógólját nem sikerült megszereznie, így megszakadt nyolcmeccses veretlenségi sorozata, a Videoton FC három ponttal tért haza Szombathelyről.

Fotó: www.vidi.hu

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS