Szombattól Szombathelyen küzdenek a Magyar Kupáért a férfi és női futsalosok

2020. február. 20., 13:06   |    

Szombattól Szombathelyen küzdenek a Magyar Kupáért a férfi és női futsalosok

Szombaton a férfi és női elődöntőket, vasárnap a két finálét rendezik a futsal Magyar Kupában Szombathelyen, az Aréna Savariában.

A férfiaknál a tavalyi négyes döntő csapatai közül három ismét eljutott a Final Fourba, a címvédő Berettyóújfalu, a valamint a Haladás és a múlt évi döntős Veszprém mellett a másodosztályú 5 Stars Érd küzd a végső sikerért.

A Berettyóújfalu idén is jó eséllyel pályázik az egyik döntős pozícióra, a másodosztályban középcsapatnak számító érdieknek hatalmas bravúrra lenne szükségük, hogy megszorongassák a tavalyi győztest. A másik elődöntőben a bajnokságban kiegyensúlyozottan szereplő (jelenleg a második helyen álló), hazai pályán játszó Haladás ellenfele az NB I-ben meglepetésre sokáig gyengélkedő, de az utóbbi négy fordulót veretlenül teljesítő Veszprém lesz.

A nőknél biztosan nem ismétlődik meg a tavalyi döntő, mert a két finalista csapat, az Astra és a Tolna-Mözs már a szombat délelőtti elődöntőben megmérkőzik egymással. A másik ágon az NB I-es sereghajtó Agenta Girls Szekszárd a másodosztályban hibátlanul az élen álló Budaörssel találkozik.

A szombati elődöntők győztesei vasárnap játszanak a végső győzelemért, a nők fináléja 11.00 órakor, a férfiaké 14.30-kor kezdődik, ez utóbbi találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A kupadöntőre a napi bérletek árusítása már elkezdődött a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 500 forintos egységáron. A belépők a mérkőzések napján a helyszínen is megvásárolhatók. 

A kupadöntő programja:

Szombat:

Női elődöntők:

Astra Bulls-WSH-Palmfood Tolna-Mözs, 10.30
Agenta Girls Szekszárd-Budaörs, 13.00

Férfi elődöntők:

Futsal Veszprém-Haladás VSE, 15.30
5 Stars Érdi VSE-MVFC Berettyóújfalu, 18.00

Vasárnap:

Női döntő, 11.00
Férfi döntő, 14.30


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS