Szoros harc a Jet-Sol Ligáért

2019. május. 27., 15:49   |    

Szoros harc a Jet-Sol Ligáért

A DVTK és a Haladás-Viktória, valamint a Kelen SC és a MOL Vidi FC csapott össze a hétvégén. Előbbi párosít a Jet-Sol Liga 3. helyét, utóbbi az NB I-es szereplés jogát igyekszik megszerezni. A DVTK tizenegyesekkel győzött, a MOL Vidi FC idegenben 1–1-es döntetlent ért el.

A DVTK kezdett otthon a Jet-Sol Liga harmadik helyéért folyó harcban, ezt ki is használva előnybe került a küzdelemben a Haladás-Viktóriával szemben. A csapatok a rendes játékidőben nem bírtak egymással: a 11. percben Rácz Zsófia büntetőből szerzett vezetést a vendégeknek, majd a miskolciak amerikai légiósuk, Hanna Barker (24.,26.,) gyors duplájával fordítottak. De a hajrában Fördős Beatrix (85.) döntetlenre mentette a mérkőzést – következtek a tizenegyesrúgások, amelyek a hazai csapatnak kedveztek, 3–2-re a DVTK nyerte. A szombathelyi visszavágó vasárnap, 16.00-kor lesz. A párharc két győztes mérkőzésig tart.

Az NB I-es szereplésért a Kelen SC és a MOL Vidi FC küzd. Az első, szombati találkozón a vendég székesfehérváriak Pécsi Dóra (42.) révén szerezték meg a vezetést az első félidő utolsó perceiben. A második játékrészben aztán a hazaiak is betaláltak: Tagyi Vivien (76.) egyenlített, így 1–1-es döntetlennel zárult a mérkőzést.  A küzdelem oda- és visszavágón dől el, a visszavágó Székesfehérváron, szombaton 13.00-kor lesz.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS