Szoros meccsen maradt alul az NB II-es ligaválogatott

2011. január. 29., 17:01   |    

Szoros meccsen maradt alul az NB II-es ligaválogatott

Szombaton délután harmadik mérkőzését is lejátszotta a törökországi Belekben edzőtáborozó NB II-es ligaválogatott, az ellenfél ezúttal a román élvonalbeli Pandurii volt.

A Horváth Ferenc és Pető Tamás által irányított fiatal magyar együttes két gólt is szerzett a meccsen, de végül 3-2-es vereséget szenvedett.
A törökországi edzőtáborozás harmadik mérkőzésén az NB II-es ligaválogatott már nem maradt adós a gólokkal, de a Pandurii ellen sem sikerült elkerülni a vereséget. Bár mezőnyben nem volt jelentősebb különbség a két csapat között, a román együttes jobban használta ki a helyzeteit, és szünetig kétgólos vezetést szerzett. A fordulás után Wittrédi Dávid szépített, majd a románok harmadik találatát követően Bene Attila tette ismét szorossá a meccset. Az egyenlítés azonban elmaradt, a Pandurii megnyerte a mérkőzést. Az NB II-es ligaválogatott utolsó mérkőzésén, hétfőn az orosz Zenit második csapatával mérkőzik meg.

- Végig egyenrangú partnerei voltunk a román csapatnak, pedig ellenfelünk jó játékerőt képvisel, megítélésem szerint bármelyik hazai élvonalbeli csapat megszenvedne ellene - mondta a meccs után Pető Tamás. - Ahogy telnek a napok, úgy érik össze jobban a társaság, érezhetően egyre jobb a csapat, amit a két lőtt gólunk is jelez. Nagyszerű közösség alakult ki, a játékosok óriási küzdeni tudásról tettek tanúbizonyságot, minden elismerésem az övék.


NB II-es ligaválogatott - Pandurii 2-3 (0-2)

NB II-es ligaválogatott: Somodi Bence - Pirka Tamás (Pothárn Szabolcs, 45.), Tóth Máté, Burucz Barna, Fejes András - Nagy Olivér (Wittrédi Dávid, 45.), Gulyás Máté (Albert Ádám, 45.), Domokos Bálint, Éles Szilárd (Szabó Péter, 60.), Flőhlich Roland (Bene Attila, 45.), Pákolicz Dávid (Petneházy Márk, 60)
 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS