Szuperkupa: jegyek elővételben és a helyszínen is

2015. július. 02., 18:39   |    

Szuperkupa: jegyek elővételben és a helyszínen is

A bajnok Videoton FC és a Magyar Kupa-győztes Ferencváros vasárnapi Szuperkupa-döntőjére (Székesfehérvár, Sóstói Stadion, 20.15) továbbra is megvásárolhatóak a belépők. Elővételben és a helyszínen is lehet majd jegyeket vásárolni. Előnyt élveznek azon szurkolók, akik kártyával kívánnak jegyet váltani a vasárnapi, szezonindító csúcsrangadóra, hiszen online és elővételben is kényelmesen juthatnak hozzá az egyébként is kedvező árú jegyekhez. A klubkártyával nem rendelkező hazai szurkolók azonban akár a helyszínen is válthatnak belépőt. Részletes jegyinformációk:

A Ferencváros szurkolói, a klub döntése értelmében, kizárólag klubkártyával válthatnak jegyeket a találkozóra. A Fradi-kártyások a Groupama Arénában csütörtökön és pénteken 10-18 óra között, szombaton pedig 9-13 óráig válthatják meg belépőiket. Ezen kívül megvásárolhatják jegyüket vasárnap 10.00 órától a találkozó helyszínén, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban is, de a klubkártyára ebben az esetben is szükségük van.

A Videoton FC klubkártyával rendelkező szurkolói, illetve más klubkártyával vagy Futballkártyával rendelkező érdeklődők elővételben a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 300 partnerirodájában, valamint vasárnap 10.00 órától a találkozó helyszínén, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban válthatják meg jegyüket.

A klubkártyával nem rendelkező hazai nézők elővételben a Ticket Express három fővárosi irodájának valamelyikében (Ticket Express Bálna, Ticket Express Dalszínház és Ticket Express SYMA Jegypénztár), illetve vasárnap 10.00 órától a találkozó helyszínén, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban vásárolhatnak jegyeket.

Vasárnap, a Sóstói Stadionnál külön pénztárban vásárolhatnak jegyet azok, akik rendelkeznek szurkolói kártyával, illetve azok, akik kártya nélkül, adataik helyszíni bediktálásával veszik meg belépőjüket. A helyszíni vásárlás várhatóan sorban állással jár, ezért azt javasoljuk, hogy aki teheti, elővételben váltsa meg a jegyét, mert csak ez a vásárlási mód garantálja a gyors, kényelmes jegyhez jutást.

A mérkőzésre két kategóriában lehet jegyeket vásárolni: a Tribünre a felnőtt jegyek 1000 forintba, a 14 éven aluli gyermekek belépői 500 forintba, míg a többi lelátórészre a felnőtt jegyek 500 forintba, a gyerekjegyek 300 forintba kerülnek.

Arra kérjük a helyszíni, kártya nélküli jegyvásárlást választó szurkolókat, hogy időben, lehetőleg legalább egy órával a kezdés előtt érkezzenek a stadionhoz, mert a kártya nélküli jegyvásárlás – a szükséges adatok felvétele és a névre szóló jegyek kiállítása miatt – hosszú időt vesz igénybe, és a pénztáraknál sorok alakulhatnak ki. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Ferencváros-mezben érkező, vagy a Ferencváros jelképeit viselő szurkolókat a biztonsági szolgálat kizárólag a ferencvárosi szektorokba engedi be, amennyiben rendelkeznek jeggyel.

A mérkőzés napján a stadion kapui már 18.15-kor kinyitnak.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS