Szurkolói Falu a Budapest Parkban

2017. augusztus. 28., 17:53   |    

Szurkolói Falu a Budapest Parkban

A Magyarország-Portugália vb-selejtezővel párhuzamosan az MLSZ Szurkolói Klub egész napos játékokkal egybekötött közös meccsnézést szervez a Budapest Parkba – nem csak klubtagoknak!

A regnáló Európa-bajnok magyarországi fellépése megmozgatta a hazai futballkedvelőket, így néhány óra alatt elfogytak a jegyek a Groupama Arénában vasárnap este megrendezésre kerülő mérkőzésre. Azonban azoknak sem kell lemondaniuk a meccsnézés közösségi élményéről, akiknek nem jutott jegy a mérkőzésre, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség közös meccsnézést szervez a Budapest Parkba.

Az esemény már reggel elkezdődik: 9.30-tól várjuk a legkisebbeket és családjaikat, akiket a Szurkolói Falu focis játékai mellett a Budapest Park saját rendezvénye, a Pöttömkert interaktív gyermekprogramjai is várnak. A délelőtt főszereplője Gryllus Vilmos, aki 11 órától lép fel a nagyszínpadon. A belépés a felnőttek részére 13 óráig 500 Ft, utána a belépés egész délután és este ingyenes. A belépőkből származó bevétel 50%-át jótékonysági célra fordítjuk: a Piros Orr Bohócdoktoroknak adományozzuk.

Délután a focié lesz a főszerep: a fiatalok és idősek számos focis játékban kipróbálhatják magukat, így lesz rúgáserősség-mérés, indulósebesség-mérés, dekázóverseny, fejelőverseny, célba rúgás és Teqball is. Ráadásul a résztvevők között különféle ajándékokat sorsolunk ki, sőt, korábbi válogatottak megjelenésére is számíthat a helyszínen szurkoló közönség. A játékok este 7 óráig szórakoztatják a kicsiket és nagyokat, majd DJ Lotfi Begi a leghúzósabb slágerekkel alapozza meg a hangulatot a meccsre.

Közvetlenül a vb-selejtező kezdete előtt Hegedűs Henrik vezetésével egy rövid futballszakmai elemzést is láthatnak a Parkban szurkoló rajongók.

Várunk mindenkit szeretettel! Az esemény Facebook-oldala

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS