Támadnia kell a Fradinak az Espanyol ellen

2019. november. 27., 22:20   |    

Támadnia kell a Fradinak az Espanyol ellen

A Ferencvárosnak még megvan az esélye a továbbjutásra az Európa-ligából, de ahhoz, hogy ez meg is maradjon, jó eredményt kell elérnie csütörtökön 18.55-től az Espanyol ellen.

A Fradi négy forduló után öt ponttal a harmadik helyen áll Európa-liga-csoportjában, és könnyen előfordulhat, hogy az utolsó körben, a Ludogorec elleni idegenbeli mérkőzésen dől el, hogy továbbjut-e az egyenes kieséses szakaszba. Előbb azonban a továbbjutását már az előző körben bebiztosító, három győzelemmel és egy döntetlennel álló Espanyol vár Szergej Rebrov játékosaira a Groupama Arénában. A barcelonaiak egyedül a Ferencváros ellen veszítettek pontokat a csoportküzdelmek során, sőt, gólt sem kaptak más csapattól, csak a magyar bajnoktól.

– Szükségünk van a pontokra, egy pont nem biztos, hogy elég most nekünk, ezért persze, támadnunk kell. De azt is értenie kell mindenkinek, hogy az Európa Liga nagyon magas szint. A Fradi 15 éve nem járt itt, tehát tisztában vagyunk vele, hogy mindenki gólokat akar tőlünk látni, azonban az ellenfél erejét is muszáj, hogy tiszteljük. Ezzel együtt, ahogy eddig, úgy most is a maximumot fogjuk nyújtani, ennek volt az is köszönhető, hogy négy forduló után még a továbbjutásról beszélgethetünk – nyilatkozta Szergej Rebrov a meccset megelőző hivatalos sajtótájékoztatón.

A Ferencváros szakvezetője kiemelte: elképzelhető, hogy a spanyol bajnokságban gyengélkedő Espanyol néhány kulcsjátékosát tartalékolja a hétvégi bajnokijára, ám akik helyükbe léphetnek ugyanúgy remek labdarúgók, így ez nem feltétlenül jelent előnyt a magyar csapatnak.

– Bár több hiányzónk is van, biztos vagyok benne, hogy aki játszik majd, teljes mértékben tudja, mennyire fontos lesz a csütörtöki összecsapás – fogalmazott Rebrov.

A mérkőzésre szóló belépők kaphatók személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13) vagy online, a meccsjegy.fradi.hu-n.

 

 

 

 

 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS