Támadó ellenfélre számít a Fradi

2019. november. 07., 11:42   |    

Támadó ellenfélre számít a Fradi

A Ferencváros csütörtökön este negyedik Európa-liga-csoportmérkőzését játssza, ezúttal a Groupama Arénában méri össze erejét az orosz CSZKA Moszkvával.

A Ferencváros két héttel ezelőtt bravúrt hajtott végre az orosz fővárosban, 1-0-ra legyőzte a CSZKA együttesét, és így három kör után négy ponttal áll a csoportban, megelőzve az eddig pont nélküli moszkvai csapatot. A két héttel ezelőtti mérkőzés visszavágóját ma 21.00 órakor rendezik a Groupama Arénában, egy esetleges győzelemmel akár továbbjutó helyre is kerülhet a Fradi az utolsó két forduló előtt.

Szerhij Rebrov, a magyar bajnok vezetőedzője szerint csapata jó állapotban várja a mérkőzést, ő maga viszont annak ellenére is nagyon nehéz meccsre számít, hogy idegenben sikerült legyőznie a moszkvai együttest.

– Négy napot pihentünk a Mezőkövesd elleni, szombati bajnoki mérkőzés után, így volt időnk feltöltődni, összességében jó állapotban van a csapat – fogalmazott Rebrov a szerdai sajtótájékoztatón. – A játékosaim várják a CSZKA elleni meccset, plusz energiákat mozgósít bennük, hogy újra az európai porondon szerepelhetnek.  Láttam ellenfelünk legutóbbi két meccsét, az Ufa elleni kupameccset és a Zenit elleni bajnokit is. A szombati, Zenit elleni mérkőzés különösen érdekes volt, hiszen akkor a második félidőben emberhátrányba került a CSZKA, így védekezni kényszerült. Jó meccsre számítok csütörtökön és arra, hogy ellenfelünk ezúttal támadóbb futballt játszik majd. A CSZKA UEL-eredményei szerintem rosszabbak, mint a mutatott játék. Ne feledjük, hogy a csoportkör fele ment még csak le, szóval ne gondoljuk, hogy a CSZKA Moszkva rossz csapat. Nehéz mérkőzésre számítok csütörtökön.

A mérkőzésére jegyek még kaphatók személyesen a stadion jegypénztárainál (csütörtökön 10.00-tól a mérkőzés kezdetéig) vagy a meccsjegy.fradi.hu-n.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS