Tartja a lépést a listavezetővel az ETO

2014. április. 27., 20:26   |    

Tartja a lépést a listavezetővel az ETO

Két gól született az OTP Bank Liga 26. fordulójának két vasárnapi meccsén, egyet a Győri ETO, egyet a PMFC-Matias szerzett.

Győri ETO - Újpest FC 1-0 (0-0)
Vezette:
Vad II István
Gólszerző: Andric a 64. percben

A mérkőzés első félidejében a győriek többet birtokolták a labdát, de támadásban kissé körülményesek és pontatlanok voltak, ezért a 16-os előterében elhaltak az akciói. Újpesti támadójátékról nem beszélhettünk a szünetig, a győri védelemnek alig akadt dolga. A fordulás után is maradt a hazai mezőnyfölény, de a kiszámítható támadásokat hatástalanították a védők. A 64. percben a csereként beállt Nemanja Andric egyetlen villanása gólt eredményezett, a támadó egy szép csel után kapura fordult és kilőtte a bal alsó sarkot, a labda a kapufáról pattant a hálóba (1-0). A 83. percben kis híján egyenlített az Újpest, Tshibuabua 13 méterről a keresztlécet találta telibe. Ez volt a vendégek első komolyabb helyzete a mérkőzésen, és egyben az utolsó is, az ETO mindhárom pontot otthon tartotta, és tovább üldözi az éllovas DVSC-t.



PMFC-Matias - Budapest Honvéd 1-0 (1-0)
Vezette:
Németh Ádám
Gólszerző: Kővári a 29. percben

Kissé álmosan kezdtek a csapatok, de az első negyedóra után adódtak lehetőségek a gólszerzésre. A 29. percben vezetéshez jutott a Pécs, Wittrédi Dávid tette ki a labdát a jobbösszekötő helyén üresen helyezkedő Kővári Róbertnek, a fiatal támadó pedig kapásból, 9 méterről a kapu jobb oldalába belsőzött (1-0). A második félidőben a Honvéd elkeseredetten támadott, volt is néhány helyzete, de a gólszerzés nem jött össze, a pécsiek megtartották előnyüket, és megnyerték a meccset.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS