Tavaszi rajt az OTP Bank Ligában - jegyinformációk

2014. február. 27., 19:58   |    

Tavaszi rajt az OTP Bank Ligában - jegyinformációk

Itt a március, kezdődik a tavaszi bajnoki szezon az OTP Bank Ligában. Alábbi összeállításunkkal a jegyvásárláshoz igyekszünk segítséget nyújtani a szurkolóknak. A jegyinformációkat folyamatosan frissítjük.

Budapest Honvéd – Újpest FC
Szombat, 14.00

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyüket. A hazai szurkolók pénteken 17-20 óráig, valamint szombaton 10 órától a Bozsik Stadion főpénztárában válthatnak jegyet a mérkőzésre. A vendégbelépőket 1400 forintos egységáron pénteken 16:00 és 20:00 óra, szombaton pedig 9:00 és 11:00 óra között lehet megvásárolni a Megyeri úti 1-es pénztárban. A vendégszektorba érvényes belépők egységesen 1400 forintba kerülnek. Fontos tudnivaló, hogy a helyszínen nem lehet majd jegyet vásárolni a vendégszektorba, az újpesti szurkolók kizárólag elővételben juthatnak belépőkhöz. Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), illetve érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionokhoz. Amennyiben valaki előre megváltott jegy nélkül, közvetlenül a mérkőzés előtt érkezik a stadionhoz, fennáll a veszélye, hogy nem tud időben, kezdésre bejutni a mérkőzésre!

Kaposvári Rákóczi – Lombard Pápa
Szombat, 16.00

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. A belépők beszerezhetőek országszerte a Ticket Express partnerirodáiban, valamint a mérkőzés előtt a hazai stadionpénztárban. A hazai jegyek 700-1800 forintért, a vendégjegyek egységesen 1400 forintért kaphatók. Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), illetve érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionokhoz. Amennyiben valaki előre megváltott jegy nélkül, közvetlenül a mérkőzés előtt érkezik a stadionhoz, fennáll a veszélye, hogy nem tud időben, kezdésre bejutni a mérkőzésre!

Haladás – MTK Budapest
Szombat, 16.00

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. Pénteken 9-17 óráig, valamint szombaton 9-12 óráig lehet elővételben jegyet vásárolni az üzletben. Legea-Haladás Shopban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.). A hazai stadion Bartók Béla körúti vendégpénztárában pénteken 15-19 óráig lesz jegyárusítás. Aki pénteken 19 óráig vásárol jegyet, kedvezményes áron juthat hozzá. A tribün ebben az esetben 3000 helyett 2600-ba kerül, az álló, kanyar, korzó jegye 1400 helyett 1200 forintért vehető meg. Szombaton 12 órakor nyitnak a Rohonci úti pénztárak. Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), illetve érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionokhoz. Amennyiben valaki előre megváltott jegy nélkül, közvetlenül a mérkőzés előtt érkezik a stadionhoz, fennáll a veszélye, hogy nem tud időben, kezdésre bejutni a mérkőzésre!

PMFC-Matias – Videoton FC
Szombat, 18.00

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. A belépők megvásárolhatóak elővételben országszerte a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu). A hazai szurkolók 1000 - 2200 forintos áron juthatnak hozzá a jegyekhez, a vendégjegyek egységesen 1400 forintba kerülnek. Pénteken a pécsi stadion klubházában lehet jegyet váltani a találkozóra, míg a mérkőzés napján 16 órakor nyitnak a PMFC-MATIAS Stadion pénztárai. Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), illetve érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionokhoz. Amennyiben valaki előre megváltott jegy nélkül, közvetlenül a mérkőzés előtt érkezik a stadionhoz, fennáll a veszélye, hogy nem tud időben, kezdésre bejutni a mérkőzésre!

Mezőkövesd-Zsóry – KTE-Phoenix Mecano
Szombat, 20.00

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. A belépők megvásárolhatóak elővételben országszerte a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu). Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), illetve érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionokhoz. Amennyiben valaki előre megváltott jegy nélkül, közvetlenül a mérkőzés előtt érkezik a stadionhoz, fennáll a veszélye, hogy nem tud időben, kezdésre bejutni a mérkőzésre!

Ferencváros – Győri ETO
Vasárnap, 16.30

A Ferencváros szurkolói számára az Elővételi Jegyiroda és Regisztrációs Központ hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 között, míg szombaton 10.00-tól 16.00-ig látogatható. Vasárnap, a mérkőzés napján a Puskás Ferenc Stadionban mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 10:00-tól nyitnak ki az első pénztárak, míg az összes pénztár 13:30-tól várja a szurkolókat. Mindkét oldalon 17:15-ig lehet majd jegyet váltani. A regisztrációs konténer is 10:00-kor nyit a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál, és a mérkőzés kezdetéig várja az érdeklődőket. Az online jegyfoglalási felületét ITT elérhető. A jegyek 1400, 3300, 4500 forintos áron kaphatóak. Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), illetve érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionokhoz. Amennyiben valaki előre megváltott jegy nélkül, közvetlenül a mérkőzés előtt érkezik a stadionhoz, fennáll a veszélye, hogy nem tud időben, kezdésre bejutni a mérkőzésre!

DVTK – DVSC-Teva
Vasárnap, 18.30

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. A hazai belépőket elővételben a DVTK Ajándékbolt üzleteiben lehet megvásárolni, míg a meccs napján a stadion pénztárai már 8 órakor kinyitnak. A hazai jegyek 1200-2900 forintba kerülnek. A vendégjegyek egységesen 1200 forintba kerülnek, a belépők elővételben megvásárolhatók a Tescóban található DVSC Ajándékboltban pénteken és szombaton 9-20 óra között, illetve vasárnap délig, míg a Mods Store-ban (Halköz Üzletház Simonffy u. 4-6.) hétköznaponként 10-17-óráig, szombaton 10-től 12 óráig várják a szurkolókat. A mérkőzés helyszínén a vendégszurkolók számára - a stadion adottságai, és a biztonsági rendőrséggel lefolytatott egyeztetéseket követően - nem értékesítenek jegyeket, a DVSC szurkolói csak elővételben válthatják meg belépőjüket. Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), illetve érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionokhoz. Amennyiben valaki előre megváltott jegy nélkül, közvetlenül a mérkőzés előtt érkezik a stadionhoz, fennáll a veszélye, hogy nem tud időben, kezdésre bejutni a mérkőzésre!

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS