Televíziós futballshow kíséri a tavaszi szezont

2011. február. 22., 01:00   |    

Televíziós futballshow kíséri a tavaszi szezont

Hétvégén kezdetét veszi a Monicomp Liga tavaszi idénye, ezzel párhuzamosan egy új televíziós műsor is útjára indul: a Sport TV február 27-én jelentkezik első ízben saját élő futballshow-jával, a Harmadik Félidővel.

A Sport TV évek óta elkötelezett támogatója a magyar labdarúgásnak, ezt bizonyítja, hogy a válogatott mérkőzései mellett a Monicomp Liga találkozóiból is közvetít hetente négyet a Sport1, Sport2 és SportM csatornákon. Február 27-től egy közönség előtt rögzített élő futballshow-val bővül a Sport TV műsorkínálata, a Harmadik Félidőben a Monicomp Liga szereplői, a játékosok, az edzők, a klubvezetők, a szakértők, a nézők és a szakkommentátorok közösen elevenítik fel a hétvége legszebb, legvitatottabb, legizgalmasabb eseményeit.

- A Sport TV tízéves történetében ez lesz az első nagyszabású, külső helyszínen készített műsor. Szeretnénk a lehető legtöbbet nyújtani a közönségnek - nyilatkozta Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

Borbély Zoltán, az MLSZ Jogi- és Sajtóirodájának vezetője elmondta: televíziós szempontból nagy dobás lesz az új műsor, ilyen jellegű focishow ugyanis eddig még nem volt Magyarországon. A labdarúgó összefoglalóknak korábban a késő esti időpont ellenére jelentős volt a nézettsége, remélhetőleg ez a 'hagyomány' folytatódik a Harmadik Félidő esetében is.

A Harmadik Félidőt minden vasárnap, este 19.30 órától sugározzák, a készítők a bajnoki forduló nyolc találkozójának összefoglalói mellett érdekes rovatokkal teszik színessé a műsort. A két és fél órás adás állandó szakértői Várhidi Péter, Puhl Sándor, Bognár György, Zombori Sándor, Nyilasi Tibor és Hajdú Attila lesznek.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS