Teljes létszámban Telkiben a keret

2013. augusztus. 12., 19:38   |    

Teljes létszámban Telkiben a keret

A magyar válogatott keretének tagjai megkezdték felkészülésüket a csehek elleni szerdai felkészülési mérkőzésre.

Egervári Sándor együttese szerdán 20.30 órakor a Puskás-stadionban lép pályára, az ellenfél a cseh válogatott lesz. A mieink a hétfő délutáni találkozó után megkezdték a felkészülést, az első program a Kuvait elleni júniusi mérkőzés kielemzése volt, majd a sajtó kiszolgálása után 19 órakor edzésen vettek részt a játékosok.

Jó hír, hogy a keretből mindenki egészséges, így a szakmai stáb 23 játékosnak tart foglakozásokat a következő két napban. Egervári Sándor a mai edzés előtt elmondta: bár a románok elleni, szeptemberi meccsre is a csehek elleni keret tagjai készülnek majd, egyelőre kizárólag a szerdai összecsapással foglalkozik a stáb, taktikai szempontból még nincs terítéken a bukaresti találkozó.

- A játékosok fizikai felkészültségi szintje meglehetősen vegyes, hiszen, van, ahol még el sem kezdődött a bajnokság, míg mások már több tétmeccsen is túl vannak - mondta Egervári Sándor. - A következő edzések feladata, hogy képet kapjunk arról, kik vannak a legjobb formában, kik tudnak a leginkább segíteni a csapaton. A románok elleni vb-selejtezővel még egyáltalán nem foglalkozunk, egy bukaresti vb-selejtező semmilyen szempontból sem hasonlítható össze egy budapesti felkészülési meccsel. Előbb a csehek ellen szeretnénk győzelemmel zárni, már csak azért is, mert egy siker megerősítené a játékosok hitét a bukaresti összecsapás előtt.

A szövetségi kapitány hozzátette: a csehek jelenleg magasabb futballkultúrával rendelkeznek nálunk, de azok után, hogy tavaly nyerni tudtunk Prágában, a szerdai meccsen is bravúrra készül a csapat.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS