Telkiben a Nyugati csoport legjobbjai

2009. november. 26., 10:52   |    

Telkiben a Nyugati csoport legjobbjai

A múlt héten a Pető Zoltán által irányított Keleti csoport válogatottjának tagjai töltöttek két napot az MLSZ világszínvonalú edzőcentrumában, ma pedig a Nyugati csoport együttese költözött be a létesítménybe.

Mátyus János délután edzést tartott a gárda tagjainak, pénteken egymás közti játék következik, amely után kialakul a csoport válogatottjának szűk kerete. December 4-én, Telkiben kerül sor a Kelet-Nyugat rangadóra, s az edzők a mérkőzés után állítják össze az NB II-es válogatottat, amely a tervek szerint már a télen kiléphet a nemzetközi porondra.

- Érződik a játékosokon, hogy kissé meg vannak illetődve, de ez természetes is, hiszen most ott készülhetnek, ahol a legjobbak szoktak - mondta el honlapunknak Mátyus János. - Nagyszerű a környezet, az ellátás, a feltételek is fantasztikusak, most mindannyian érzik, hogy érdemes futballozni, hová juthatnak el, ha kiaknázzák tehetségüket. Érződik is rajtuk az elszántság, biztos, hogy valamennyien a legjobb teljesítményt nyújtják majd.

Pető Zoltán és Mátyus János a jövő héten alakítja ki a két csoport keretét, amely a december 4-i Kelet-Nyugat mérkőzésen összecsap majd. A meccsre a szervezők számos vendéget, klubvezetőt, szakembert várnak.

A Nyugati csoport válogatottjának kerete:

Hegedűs L. (Pécs), Boros (Gyirmót) - kapusok;

Papizsnszkij (Barcs), Rédei (Szigetszentmiklós), Sütő (Pécs), Ferenc (Tatabánya), Fellai (Kaposvölgye), Nagy J. (Pécs), Horváth R. (Gyirmót), Szőlösi (Honvéd II), Köntös (Siófok), Barta (Kozármisleny), Deme (Tatabánya), Dóczi (ZTE II), Páli (Hévíz), Laki (Gyirmót), Majoros (Szigetszentmiklós), Kanta (Siófok), Varga L. (Győr II), Horváth Zs. (Pécs), Farkas J. (Tatabánya), Délceg (Siófok), Turcsik (ZTE II), Hegedüs N. (Budaörs), Cseri (Pécs), Kerek (Hévíz), Szalai (Tatabánya), Farkas Á. (Budaörs), Sós M. (Honvéd II) - mezőnyjátékosok.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS