Telkiben folytatja a vb-felkészülést az U20-as válogatott

2015. február. 16., 13:32   |    

Telkiben folytatja a vb-felkészülést az U20-as válogatott

A május végén kezdődő új-zélandi világbajnokságra készülő U20-as válogatott vasárnaptól csütörtökig készül együtt az MLSZ telki edzőközpontjában.

A Szalai László vezette együttes januárban másfél hetet töltött el a spanyolországi La Mangában, ahol a szakmai stáb kemény munkára fogta a játékosokat, napi három edzés szerepelt a programban. Az idei felkészülés második állomása vasárnap kezdődött meg, a kerettagok fizikai felméréssel kezdtek, majd a La Manga-ihoz hasonló ritmusban folytatják a munkát.

A keret ezúttal 19 fős, de Szalai László figyelembe vette a klubok kéréseit, ezért van néhány labdarúgó, aki csak az első napokban vesz részt az összetartáson, míg mások csak az edzőtáborozás második felére csatlakoznak az együtteshez. A külföldön játszó futballisták közül Vida Kristopher, Kecskés Ákos és Polgár Kristóf tagja a keretnek, de Kalmár Zsoltot, Varga Szabolcsot és Tamás Krisztiánt nem engedte el klubcsapata az összetartásra.

Szalai László szövetségi edző az mlsz.hu-nak elmondta: a munka ott folytatódik, ahol La Mangában befejeződött, az erőnléti edzések mellett az eltervezett taktikai elemek begyakorlása kerül terítékre. Az edzőtáborozást csütörtökön felkészülési mérkőzéssel zárja a válogatott, a Budapest Honvéd élvonalbeli csapata lesz az ellenfél.

A válogatott kerete:

Kapusok:

Székely György (Újbuda)
Dániel Csaba (Dunaújváros)

Védők:

Asztalos Dávid (Ajka)
Osváth Attila (SZTK-Erima)
Kecskés Ákos (Atalanta)
Marcsek Ákos (Vasas)
Polgár Kristóf (Liverpool)

Nagy Ádám (Győri ETO) Középpályások:

Gera Dániel (MTK)
Berecz Zsombor (Vasas)
Mervó Bence (Győri ETO)
Pongrácz Viktor (Lombard Pápa)
Madarász Márk (Gyirmót)
Németh Márió (Haladás)

Támadók:

Bobál Gergely (Honvéd)
Kővári Róbert (PMFC)
Vida Kristopher (De Graafschap)
Bereczki Dániel (DVSC)
Balogh Norbert (DVSC)

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS